نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

اردوغان اتحاد مسلمانان برای مقابله با اسلام‌هراسی را خواستار شد

رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه در یک سخنرانی ویدئو کنفرانسی، خواستار اتحاد همه مسلمانان برای مقابله با اسلام هراسی در جهان شد و هتک حرمت به قرآن کریم در سوئد را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۱۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 09
کد خبر: ۱۹۳۴۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، در سخنرانی برای چهل و ششمین کنوانسیون سالانه انجمن پزشکان پاکستانی تبار آمریکای شمالی، اتحاد مسلمانان به منظور مقابله با هتک حرمت قرآن کریم و اسلام هراسی در جهان را خواستار شد.

 

رئیس‌جمهور ترکیه در سخنرانی که به صورت ویدئو کنفرانسی در چهل و ششمین کنوانسیون سالانه انجمن پزشکان پاکستانی تبار آمریکای شمالی (APPNA) ایراد شد، گفت: «حمله شرورانه به کتاب مقدس ما قرآن در سوئد در روز اول عید قربان ابعاد وحشتناک اسلام هراسی را آشکار می‌کند».

 

به گزارش خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان بر مسئولیت همه مسلمانان جهان برای مقابله با هتک حرمت علیه قرآن و جلوگیری کردن از تکرار چنین اقدامات شنیعی تاکید کرد.

 

او گفت: «همه ما، همه مسلمانان مسئولیت بزرگی داریم تا اطمینان حاصل کنیم که چنین اعمالی که در ترکیه به آن واکنش بسیار شدیدی داریم، تکرار نشوند. اگر یک دل و یک صدا عمل کنیم، هیچ کس در دنیا جرأت حمله به مقدسات مسلمانان را ندارد».

 

رئیس‌جمهور ترکیه در این سخنرانی بر پیوندهای قوی این کشور با پاکستان به عنوان دو کشور دوست تاکید کرد و افزود، ترکیه و پاکستان دارای روابطی استثنایی هستند.

 

درخواست اردوغان از مسلمانان جهان برای اتحاد به منظور مقابله با اسلام هراسی و مقابله با هتک حرکت علیه مقدسات اسلامی در ادامه واکنش‌های بین‌المللی علیه هتاکی به کلام الله مجید در سوئد انجام شده است.

 

اقدام غیر انسانی «سیلوام مومیکا» سوئدی عراقی تبار در هتک حرمت به ساحت قرآن کریم با اجازه پلیس سوئد، منجر به واکنش‌های شدید کشورهای مختلف اسلامی شد و همین موضوع مقام‌های کشورهای غربی را هم به واکنش واداشت.

 

مقام‌های عراق بعد از تظاهرات گسترده مردمی علیه هتاکی سیلوام مومیکا علیه قرآن کریم، ضمن محکوم کردن اقدام این سوئدی عراقی تبار در هتک حرمت به قرآن کریم، سفیر سوئد را احضار کردند و همچنین استرداد مومیکا را از سوئد را خواستار شدند تا او در ارتباط با هتاکی علیه مقدسات محاکمه شود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار