درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

سرلشکر سلامی: آیت‌الله اوحدی، ادیبی دردمند، فقیه و مجتهدی متواضع و خادم است

فرمانده کل سپاه در پیامی از آیت الله حاج شیخ صادق اوحدی (رضوان الله تعالی علیه) به عنوان عالمی اهل فضل، مبشّر اخلاق حسنه، طبیبی نافذ و صاحب نفس، شاعر و ادیبی دردمند، فقیه و مجتهدی متواضع و خادم یاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۲ - ۱۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 09
کد خبر: ۱۹۳۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی از آیت الله حاج شیخ صادق اوحدی (رضوان الله تعالی علیه) به عنوان عالمی اهل فضل، مبشّر اخلاق حسنه، طبیبی نافذ و صاحب نفس، شاعر و ادیبی دردمند، فقیه و مجتهدی متواضع و خادم یاد و تصریح کرد:تجلیل از این عالم برجسته عرفان، اخلاق، فضیلت و فقاهت قطعاً تجلیل از اسلام است.

 

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

عالمان بزرگ در تاریخ پرفراز و نشیب اسلام همواره حاملان رسالات الهی و مبلغان حقیقی معارف دین و ستارگان درخشانی هستند که در ظلمات ارض، مسیر هدایت را به پویندگان صراط مستقیم یاد می دهند.


«وَعَلَامَاتٍ وَبِالنَّجْمِ هُمْ یَهْتَدُونَ سوره نحل - آیه 16»
« وَ هُوَ الَّذِی جَعَلَ لَکُمُ النُّجُومَ لِتَهْتَدُوا بِهَا فِی ظُلُمَاتِ الْبَرِّ وَالْبَحْرِ قَدْ فَصَّلْنَا الْآیَاتِ لِقَوْمٍ یَعْلَمُونَ - سوره انعام آیه 97»

تاریخ شیعه؛ سرشار است از روح عالمان مجاهدی که اصوات و کلمات وحی را بر قلوب مؤمنان جاری کرده اند و بیرق جهاد را برافراشته اند. با طواغیت جنگیده اند و روشنگرانه به تبیین حقایق پرداخته اند. از جمله این عالمان فاضل؛ حضرت آیت الله حاج شیخ صادق اوحدی (رضوان الله تعالی علیه) است که عالمی اهل فضل، مبشّر اخلاق حسنه، طبیبی نافذ و صاحب نفس، شاعر و ادیبی دردمند، فقیه و مجتهدی متواضع و خادم می باشد.

 

او برای ترویج دین مبین اسلام و گسترش فضیلت و اخلاق جلاله و تبیین احکام الهی رنج های زیادی کشید و برای اسلام عزیز، ایران بزرگ و به ویژه شهرستان زیرکوه اسوه ای زیبا، نور انی و افتخاری بزرگ بود. تجلیل از این عالم برجسته عرفان، اخلاق، فضیلت و فقاهت قطعاً تجلیل از اسلام است.

 

از خداوند متعال برای همه پرچمداران علم و معرفت و علمای عزیز به ویژه ؛ رهبر عظیم الشأن، قائد جانباز و حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای عزیز(مدظله العالی)، آرزوی توفیق و سعادت روز افزون مسئلت دارم و برای علّو روح این فقیه سعید؛ غفران، رحمت و رضوان الهی مسئلت می نمایم.

سرلشکر پاسدار حسین سلامی
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر