قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

سامانه بومی‌ اکدیس رونمایی شد

به مناسبت روز جهانی هیدروگرافی و همزمان با بیش از 4 دهه فعالیت سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح، سامانه بومی سازی شده اطلاعات و نمایش نقشه الکترونیک دریایی (اکدیس) که توسط محققان این سازمان طراحی و ساخته رونمایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ به مناسبت روز جهانی هیدروگرافی و همزمان با بیش از 4 دهه فعالیت سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح، سامانه بومی‌سازی شده اطلاعات و نمایش نقشه الکترونیک دریایی (اکدیس) که توسط محققان این سازمان طراحی و ساخته رونمایی شد.

 

امیر مجید فخری در این خصوص گفت: سامانه اکدیس (ECDIS) یک سامانه الکترونیکی ناوبری پیشرفته است که روی شناورهای نظامی و تجاری نصب می شود. این سامانه روی نمایشگر خود که در ابعاد مختلف ساخته می‌شود نقشه‌های الکترونیکی را با اطلاعات نهفته در لایه‌های مختلف آن به نمایش می‌گذارد.

 

رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح ادامه داد: نرم افزار بومی اکدیس(ECDIS) در محیط خود با در اختیار گذاشتن اطلاعات، ابزارها و امکانات مختلف مورد نیاز ناوبری از قبیل داده‌های مکانی و حرکتی شناور خودی با اتصال به گیرنده ی ( GPS)، داده های مکانی، حرکتی و ..... شناورهای اطراف (با اتصال به گیرنده AIS )، Auto Pilot، بانک اطلاعات، ابزارهای برنامه ریزی سفر، هشدارهای مختف نواحی ویژه حفاظت شده (Guard Zones)، جدول جزر و مد و اطلاعات عمق؛ عملیات ناوبری را برای افسر ناوبری یا ناخدای شناور، آسان، خوشایند و از همه مهم‌تر هوشمندانه و خودکار می‌کند.

 

در این مراسم، دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش و جمعی از مسئولین لشکری و کشور حضور داشتند./ فارس

ارسال نظر