شبیه‌ساز جنگال میگ29 عملیاتی شد-راهبرد معاصر
پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت جزئیات جدید از دانشجوی زن دانشگاه آزاد که برهنه شده بود | گزارش رئیس دانشگاه؛ با پدرش در تماس هستم + فیلم انتقاد شدید پزشکیان از ژست حقوق بشری آمریکا/ شرم بر شما! انتصاب دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب پیشنهادات کمیسیون آموزش برای اصلاح تاثیر قطعی معدل در کنکور رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری زاهدان بازدید کرد برنامه فضایی سپاه تا ۴ سال آینده + توضیحات فرمانده فضایی هوافضای سپاه پزشکیان: علاقمند به توسعه و عمیق روابط‌مان با سوریه هستیم پزشکیان: ایران بر روابط گسترده‌تر و عمیق‌تر با کشور دوست و همسایه قطر تأکید دارد نخست وزیر قطر با پزشکیان دیدار کرد

شبیه‌ساز جنگال میگ29 عملیاتی شد

سامانه شبیه‌ساز جنگال میگ 29 نیروی هوایی ارتش عملیاتی شد و در روزهای آینده به پایگاه‌‌های دارنده این هواپیما تحویل شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 09
کد خبر: ۱۹۳۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، سامانه شبیه‌ساز جنگ الکترونیک جنگنده میگ ۲۹ صبح امروز (یکشنبه ،18 تیرماه) در حاشیه بازدید سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش از دانشگاه شهید ستاری عملیاتی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

 

قرار است، سامانه شبیه‌ساز جنگ الکترونیک(جنگال) جنگنده میگ ۲۹ طی روزهای آینده به پایگاه‌‌های دارنده این هواپیما تحویل شود.

 

فرمانده کل ارتش با اشاره به ساخت شبیه‌سازهای آموزشی توسط نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: ساخت و تولید شبیه ساز آموزشی جنگ الکترونیک هواپیمای میگ۲۹ که قبلاً مشابه آن برای هواپیماهای دیگر نیز ساخته شده است، هم از لحاظ جنگ الکترونیک و هم از باب تدابیر و تاکیدات فرماندهی معظم کل قوا به این حوزه، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که توسط نخبگان نیروی هوایی ارتش در دانشگاه هوایی شهید ستاری تولید شده است.

 

سرلشکر موسوی با بیان اینکه شبیه ساز جنگال میگ ۲۹ آزمایش‌های موفقی را پشت سر گذاشته است و با ورود به عرصه تمرین و عملیات حتماً در ارتقاء توان رزم نیروی هوایی ارتش موثر خواهد بود، خاطرنشان کرد: دانشگاه شهید ستاری این آمادگی را دارد در صورت نیاز در حوزه‌ها و بخش‌های مختلف مرتبط با صنایع دفاع و سایر نیروهای مسلح کمک کند و هم افزایی داشته باشد.

 

فرمانده کل ارتش در این نشست که به طور صمیمانه هم اندیشی با فرماندهان، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه شهید ستاری برگزار شد، گفت: دانشگاه شهید ستاری علاوه براینکه قطب هوانوردی کشور است، در بحث جنگال، پهپاد و سایبر سرآمد بوده و مرجعیت دارد.

 

وی از دانشگاه هوایی شهید ستاری به عنوان یک دانشگاه پیشرو و مفتاح چالش‌های نیروی هوایی ارتش و حتی ارتش یاد کرد و افزود: دانشگاه هوایی شهید ستاری از ابتدا در حوزه اختراعات و ساخت محصولات جدید مورد استفاده صنایع هوایی و کشور پیشرو بوده و کارهای بسیار خوبی در این زمینه انجام شده است.

 

فرمانده کل ارتش تصریح کرد: الحمدلله یک جمع بسیار خوب، مومن، با انگیزه، دانشمند و پرتلاش در این دانشگاه دور هم گرد آمده است و هر محصولی که در این دانشگاه تولید و ساخته می شود، باعث افتخار، عبور از یک گلوگاه و یک چالش برای نیروهای مسلح است و ما خداوند بزرگ را شاکر هستیم و از همه عزیزانمان در نیروی هوایی ارتش و این دانشگاه تقدیر و تشکر داریم.

 

در بازدید سرلشکر موسوی از دانشگاه هوایی شهید ستاری نهاجا، امیر خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش و امیر علیرضا شیخ معاون تربیت و آموزش آجا وی را همراهی کردند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار