درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

آیت الله رئیسی: امیدواریم ملت لیبی با تشکیل دولت فراگیر به دخالت بیگانگان پایان دهد

رئیس‌جمهور در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید دولت لیبی گفت: امیدواریم ملت لیبی هر چه سریع‌تر با ایجاد شرایط مناسب برای برگزاری انتخابات سراسری و تشکیل دولت فراگیر، به دخالت بیگانگان در این کشور پایان دهند و روز به روز در مسیر پیشرفت گام‌های بلندتری بردارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز یکشنبه در آیین دریافت استوارنامه «علی جمعه حسن فضیل» سفیر جدید لیبی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه دوره ماموریت وی همراه با توسعه و تعمیق روابط دو کشور باشد، گفت: روابط ایران و لیبی پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره دوستانه و سازنده بوده است و امیدوارم با برقراری ثبات و آرامش در لیبی، تعاملات فیمابین با سرعت بیشتر گسترش یابد.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه عمیقا معتقدم مشکلات لیبی و برخی کشورهای اسلامی ناشی از حضور و دخالت‌های بیگانگان است، افزود: امیدواریم ملت لیبی هر چه سریع‌تر با ایجاد شرایط مناسب برای برگزاری انتخابات سراسری و تشکیل دولت فراگیر، به دخالت بیگانگان در این کشور پایان دهند و روز به روز در مسیر پیشرفت گام‌های بلندتری بردارند.

 

رئیسی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های خوب موجود در ایران و لیبی برای گسترش روابط، بر ضرورت تبادل این ظرفیت‌ها در راستای ارتقای سطح تعاملات فی‌مابین تاکید کرد.

 

در این مراسم، «علی جمعه حسن فضیل» سفیر جدید لیبی نیز با بیان اینکه دو ملت مسلمان لیبی و ایران اشتراکات فراوانی با یکدیگر دارند، گفت: ملت لیبی همواره حامی انقلاب اسلامی ملت ایران بوده و افکارعمومی کشورم به ایران به عنوان یکی از حامیان واقعی جریان مقاومت نگاهی تقدیرآمیز دارند؛ مردم در لیبی سپاسگزار تلاش‌های شما برای تقویت روابط منطقه‌ای هستند.

 

سفیر جدید لیبی همچنین با اشاره به ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و دستاوردهای متنوع کشورمان خواستار تقویت جدی همکاری‌های تجاری و اقتصادی دو کشور شد./فارس

ارسال نظر