دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

رژیم صهیونیستی از تنش موجود برای حضور در خلیج فارس سوء استفاده می‌کند

یک کارشناس مسائل بین‌الملل، ا اشاره به تغییر موضع برخی کشورهای منطقه در قبال اسرائیل و تنش موجود میان ایران و آمریکا اظهار کرد: رژیم صهیونیستی از تنش موجود برای حضور در خلیج فارس سوء استفاده می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 16
کد خبر: ۱۹۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر ، مهدی مطهرنیا، با بیان اینکه ایالات متحده و برخی از کشورهای اروپایی همچون انگلیس بعد از وقوع جنگ نفتکش‌ها در خلیج فارس این موضوع را مطرح کردند که به دنبال ایجاد یک نظام حقوقی جدید بر اساس یک ائتلاف بین‌المللی متشکل از کشورهای قدرتمند در راستای حفظ امنیت کشتیرانی در خلیج فارس هستند، خاطرنشان کرد: ایران از همان ابتدا مخالفت خود را با تشکیل چنین ائتلافی اعلام و تاکید کرده حفاظت از تنگه هرمز و منطقه خلیج فارس بر عهده کشورهای منطقه است.

 

وی با اشاره به انتشار برخی از اخبار مبنی بر تمایل رژیم صهیونیستی برای پیوستن به این ائتلاف خاطرنشان کرد: ایران، اسرائیل را به عنوان یک کشور و دولت به رسمیت نمی‌شناسد در حالی که این رژیم توسط برخی دیگر از کشورها به رسمیت شناخته شده است و با توجه به این موضوع، برای آمریکایی‌ها و حتی رقبای آن طبیعی است که این رژیم بخواهند وارد این ائتلاف شود.

 

این استاد دانشگاه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی از تنش موجود بین ایران و آمریکا در خلیج فارس به نفع خود استفاده می‌کند، ادامه داد: در واقع همان طور که آمریکایی‌ها با استفاده از تئوری "جنگ‌ نامتعادل" در منطقه خلیج فارس حضور پیدا کرده و شاهد حضور گسترده این کشور از نظر حجم و کیفیت در منطقه هستیم، اسرائیلی‌ها نیز می‌خواهند از وضعیت کنونی در راستای حضورشان در منطقه ما سوء استفاده کنند.

 

وی همچنین با اشاره به سطح ارتباط برخی از کشورهای منطقه با این رژیم خاطرنشان کرد: اکنون ارتباطی گسترده به صورت آشکار و پنهان بین کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی برقرار است و بعید است که آنها در صورت موافقت با تشکیل چنین ائتلافی با حضور رژیم صهیونیستی در آن مخالفت کنند.

 

مطهرنیا گفت: ایران این رژیم را نامشروع می‌داند ولی این موضوع مورد قبول سایر کشورها نیست. اگر ایران می خواهد نسبت به این موضوع واکنشی نیز نشان دهد باید اقدامی حساب شده باشد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار