واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

رژیم صهیونیستی از تنش موجود برای حضور در خلیج فارس سوء استفاده می‌کند

یک کارشناس مسائل بین‌الملل، ا اشاره به تغییر موضع برخی کشورهای منطقه در قبال اسرائیل و تنش موجود میان ایران و آمریکا اظهار کرد: رژیم صهیونیستی از تنش موجود برای حضور در خلیج فارس سوء استفاده می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 16
کد خبر: ۱۹۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر ، مهدی مطهرنیا، با بیان اینکه ایالات متحده و برخی از کشورهای اروپایی همچون انگلیس بعد از وقوع جنگ نفتکش‌ها در خلیج فارس این موضوع را مطرح کردند که به دنبال ایجاد یک نظام حقوقی جدید بر اساس یک ائتلاف بین‌المللی متشکل از کشورهای قدرتمند در راستای حفظ امنیت کشتیرانی در خلیج فارس هستند، خاطرنشان کرد: ایران از همان ابتدا مخالفت خود را با تشکیل چنین ائتلافی اعلام و تاکید کرده حفاظت از تنگه هرمز و منطقه خلیج فارس بر عهده کشورهای منطقه است.

 

وی با اشاره به انتشار برخی از اخبار مبنی بر تمایل رژیم صهیونیستی برای پیوستن به این ائتلاف خاطرنشان کرد: ایران، اسرائیل را به عنوان یک کشور و دولت به رسمیت نمی‌شناسد در حالی که این رژیم توسط برخی دیگر از کشورها به رسمیت شناخته شده است و با توجه به این موضوع، برای آمریکایی‌ها و حتی رقبای آن طبیعی است که این رژیم بخواهند وارد این ائتلاف شود.

 

این استاد دانشگاه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی از تنش موجود بین ایران و آمریکا در خلیج فارس به نفع خود استفاده می‌کند، ادامه داد: در واقع همان طور که آمریکایی‌ها با استفاده از تئوری "جنگ‌ نامتعادل" در منطقه خلیج فارس حضور پیدا کرده و شاهد حضور گسترده این کشور از نظر حجم و کیفیت در منطقه هستیم، اسرائیلی‌ها نیز می‌خواهند از وضعیت کنونی در راستای حضورشان در منطقه ما سوء استفاده کنند.

 

وی همچنین با اشاره به سطح ارتباط برخی از کشورهای منطقه با این رژیم خاطرنشان کرد: اکنون ارتباطی گسترده به صورت آشکار و پنهان بین کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی برقرار است و بعید است که آنها در صورت موافقت با تشکیل چنین ائتلافی با حضور رژیم صهیونیستی در آن مخالفت کنند.

 

مطهرنیا گفت: ایران این رژیم را نامشروع می‌داند ولی این موضوع مورد قبول سایر کشورها نیست. اگر ایران می خواهد نسبت به این موضوع واکنشی نیز نشان دهد باید اقدامی حساب شده باشد.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار