اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

کاهش قیمت طلا و ارز در بازار امروز

یک فعال بازار طلا و جواهر با تأکید براینکه برنامه سفر رئیس جمهور به افریقا موجب کاهش قیمت طلا و ارز شده است، گفت: قیمت سکه نسبت به دیروز ۴۵۰ هزار تومان کاهش یافت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد کشتی‌آرای در ارتباط با وضعیت فعلی بازار طلا و سکه، اظهار داشت: بازار طلا از ابتدای هفته جاری بعد از 2 هفته ثبات برخلاف قیمت‌های جهانی، روند کاهشی را در پیش گرفته است.

نایب رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر علت کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و ارز طی روز جاری را برنامه سفر رئیس جمهور به آفریقا اعلام کرد و گفت: سفرهای اخیر اقای رئیسی و برقراری روابط اقتصادی با کشورها، ثبات نسبی قیمت ارز در هفته ‌های اخیر، خبرهای مثبت سیاسی و اقتصادی و نزدیک شدن به ایام محرم می تواند باعث ادامه روند کاهشی قیمت‌ها در بازار شود.

وی با اشاره به افزایش طلای جهانی در روز جاری، گفت: با این حال اما قیمت سکه نسبت به دیروز 450 هزار تومان کاهش یافته و به کانال 27 میلیون تومان بازگشته است.

به گفته این فعال بازار، قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح قدیم با 450 هزار تومان کاهش نسبت به دیروز 25 میلیون تومان و قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید نیز با 450 هزار تومان کاهش به 27 میلیون و 850 هزار تومان، قیمت نیم‌سکه بهار آزادی با 250 هزار تومان کاهش به 15 میلیون و 250 هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی با 200 هزار تومان کاهش 10 میلیون و 250 هزار تومان و سکه یک‌گرمی 6 میلیون و 100 هزار تومان تعیین شده است و به فروش می‌رسد.

کشتی آرای با بیان اینکه حباب سکه برای اولین بار در یک سال گذشته به زیر 5 میلیون تومان رسیده است؛ گفت: هر گرم طلای 18 عیار نیز با کاهش 25 هزار تومانی به قیمت 2 میلیون و 330 هزار تومان رسیده است.

وی ضمن تأکید بر خروج سوداگران از بازار طلا و سکه تصریح کرد: وضعیت خرید و فروش در بازار هم اکنون کاملاً عادی است و فقط خریداران واقعی در بازار حضور دارند./تسنیم

ارسال نظر