شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

گردشگران ایرانی به مصر سفر خواهند کرد

وزیر گردشگری مصر خبر داد که یک گروه ۲۵ نفر از گردشگران ایرانی به زودی به این کشور سفر خواهند کرد و هتل نیز برای این افراد ذخیره شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد عیسی وزیر گردشگری مصر امروز سه‌شنبه خبر داد که گردشگران ایرانی به زودی از طریق فرودگاه بین‌المللی شرم الشیخ به این کشور سفر خواهند کرد.

پایگاه خبری میدل ایست نیوز به نقل از عیسی گزارش داد، نخستین گروه، شامل ۲۵ گردشگر ایرانی خواهد بود که مقصد آنان، سواحل جنوب سیناء، نوبیع و طابا خواهد بود و یک هیأت از سوی سازمان گردشگری مصر، از آنان استقبال خواهد کرد.

وی همچنین خبر داد که برنامه گردشگری این افراد مشخص گردیده و هتل نیز برای آنان رزرو شده است.

در خصوص اقدامات صورت گرفته برای از سرگیری روابط ایران و مصر، در ماه می‌هیثم بن طارق، سلطان عمان سفر‌های جداگانه‌ای به دو کشور انجام داد؛ دو سفری که عمدتاً تلاشی برای میانجی گری میان دو قدرت بزرگ غرب آسیا تلقی می‌شد.

ایران و مصر دو قدرت بزرگ منطقه‌ای با جمعیتی نزدیک به ۲۰۰ میلیون نفر هستند. نزدیک شدن قاهره و تهران به صلح منطقه‌ای به تجارت و سرمایه گذاری کمک می‌کند. با وجود چندین دهه تحریم‌های آمریکا، جمهوری اسلامی ایران هرگز منزوی نشده است و بر خلاف اروپا، آمریکا و رژیم صهیونیستی، کشور‌های عربی کمتر نگران برنامه هسته‌ای ایران هستند.

به نظر می‌آید سران عرب ازجمله مصری‌ها تصمیم گرفته اند به جای رویارویی، تعامل را امتحان کنند. تجربه دهه‌های گذشته نشان می‌دهد رویارویی نتیجه نداده و به بی‌ثباتی سیاسی و افول اقتصادی دامن زده است. در حال حاضر، بسیاری از سران غرب آسیا تصمیم گرفته‌اند تنش‌زدایی کنند، برای حل اختلافات خود وارد گفتگو شوند و نزدیکی قاهره و تهران گام مهمی در این راستاست. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده