تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

تسهیل دریافت وام بانکی در برنامه هفتم

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس با اشاره به مصوبه اخیر این کمیسیون، گفت: در جلسه امروز کمیسیون تلفیق، مقرر شد تسهیلاتی برای وام‌گیرندگان بانکی با تشکیل سامانه جامع وثایق در نظر گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۴ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۹۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس شورای اسلامی گفت: اعضای کمیسیون تلفیق در نشست امروز عصر خود در مصوبه‌ای وزارت امور اقتصادی و دارایی را مکلف کردند تا نسبت به راه‌اندازی سامانه جامع وثایق اقدام کند.

وی افزود: براساس این مصوبه، اشخاص حقیقی و حقوقی به میزان اعتباری که دارند و در سامانه جامع وثایق به ثبت رسیده، می‌توانند از بانک وام دریافت کنند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس اظهار کرد: این اعتبارات شامل دارایی‌های عینی، مطالبات و... می‌شود و بانک‌ها به اشخاص حقیقی و حقوقی براساس اعتباری که طبق این سامانه دارند، وام پرداخت خواهند کرد.

زنگنه خاطرنشان کرد: همچنین اعضای کمیسیون در مصوبه دیگری تمام واحدهای دولتی و خصوصی که فعالیت عمومی دارند و اقدام به صدور پروانه می‌کنند را مکلف کردند تا پروانه‌های خود را در سامانه ملی صدور مجوزها صادر کرده و در این سامانه به ثبت برسانند.

وی افزود: این مصوبه شامل حال دستگاه‌های ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری، مناطق آزاد تجاری، صنعتی و تمام واحدهای خصوصی که خدمات عمومی دارند، می‌شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس اظهار کرد: اعضای کمیسیون تلفیق همچنین در مصوبه خود، قوه‌قضاییه را مکلف کردند تا در مورد صدور حکم ممنوعیت خروج از کشور برای اشخاص، این حکم را قبل از مراجعه افراد به فرودگاه، به اطلاع‌شان برساند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار