رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

فوران آتشفشان در نزدیکی پایتخت ایسلند

فوران آتشفشان در نزدیکی پایتخت ایسلند مقامات هواشناسی ایسلند اعلام کردند که یک آتشفشان در جنوب غربی ایسلند، ۱۱ ماه پس از پایان رسمی آخرین فوران، روز دوشنبه مجددا شروع به فوران کرد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۱۰ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۳۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ این فوران در یک دره خالی از سکنه در نزدیکی کوه Litli-Hrutur، در حدود ۳۰ کیلومتری جنوب غربی پایتخت، ریکیاویک، است.

این منطقه که عموماً به عنوان آتشفشان فاگرادال‌افجال شناخته می‌شود، در دو سال گذشته دو بار بدون ایجاد خسارت یا اختلال در پرواز‌ها فوران کرده است.

مقامات از مردم خواستند که به سمت آتشفشان حرکت نکنند.

ایسلند که بالای یک نقطه داغ آتشفشانی در اقیانوس اطلس شمالی قرار دارد، به طور متوسط هر چهار تا پنج سال یک بار فوران می‌کند. /  مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار