هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود

نقض آتش بس ادامه دار ارمنستان و جمهوری آذربایجان

نقض آتش بس ادامه دار ارمنستان و جمهوری آذربایجان تنش‌های مرزی و نقض آتش بس ادامه دار نیرو‌های ارمنستان و جمهوری آذربایجان چند مجروح برجای گذاشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه تنش‌های مرزی بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان دو طرف روز چهارشنبه همدیگر را به آتش پراکنی علیه هم متهم کردند.

«رادیو ارمنستان» در این زمینه گزارش کرد که در ۲۴ ساعت گذشته ۲ نظامی این کشور در جریان تیراندازی نیرو‌های جمهوری آذربایجان در منطقه «شوشا» واقع در قره باغ کوهستانی مجروح شدند. وزارت دفاع ارمنستان حال این دو را نسبتا خوب توصیف کرد.

این در حالی است که وزارت دفاع جمهوری آذربایجان با رد ادعای ایروان مدعی نقض آتش بس از طرف مقابل شد.

به گزارش خبرگزاری «آذرتاج» وزارت دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرد که نیرو‌های ارمنستان مستقر در مرز و مکان استقرار صلحبانان روس در چند نوبت با سلاح‌های مختلف به سمت نیرو‌های جمهوری آذربایجان تیراندازی کردند. اقدام ارمنستان با آتش به موقع نیرو‌های جمهوری آذربایجان متوقف شد.

این دو کشور شوروی سابق برای کنترل قره باغ، در دهه نود میلادی و بار دیگر در سال ۲۰۲۰ باهم جنگیدند. ۶ هفته نبرد درنوامبر ۲۰۲۰ با آتش‌بسی با حمایت روسیه به پایان رسید و طی آن ارمنستان بخش‌هایی از اراضی را که برای چندین دهه تحت کنترل خود داشت، واگذار کرد.

روز سه شنبه نیز جمهوری آذربایجان تنها جاده‌ای که منطقه قره باغ کوهستانی را به ارمنستان وصل می‌کرد با ادعای قاچاق کالا به طور موقت بست.

مرزبانی جمهوری آذربایجان، صلیب سرخ ارمنستان را به قاچاق کالا متهم کرده است. مرزبانی جمهوری آذربایجان اعلام کرد: «گذر از ایست بازرسی لاچین به‌طور موقت متوقف شده تا تحقیقات در مورد استفاده از خودرو‌های پزشکی صلیب سرخ ارمنستان برای "قاچاق" انجام شود.»

جمهوری آذربایجان در ماه آوریل یک نقطه مرزی را در ورودی مسیر لاچین ایجاد کرد و این مسئله اتهامات ارمنستان مبنی بر محاصره قره باغ را تشدید کرد.

ارمنستان و جمهوری آذربایجان باوجود ماه‌ها مذاکره و پادرمیانی روسیه و اتحادیه اروپا کماکان باهم اختلاف دارند و هیچ طرف از مواضع خود کوتاه نمی‌آید. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار