کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

آیت‌الله جنتی:اعضای شورای نگهبان پای‌بند به انجام وظایف قانونی هستند

آیت‌الله جنتی گفت: قانون اساسی وظایفی خطیر برعهده شورای نگهبان گذاشته و تاریخ انقلاب نشان‌دهنده پای‌بندی اعضای این نهاد به انجام وظایف قانونی خود است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله احمد جنتی در ابتدای جلسه روز چهارشنبه شورای نگهبان با گرامیداشت سالروز ولادت امام موسی کاظم (ع) گفت: یکشنبه‌ای که پشت سر گذاشتیم به روایتی سالروز میلاد هفتمین اختر تابناک آسمان ولایت بود. این مناسبت را خدمت همکاران گرامی و علاقه‌مندان به آن حضرت تبریک می‌گویم.

دبیر شورای نگهبان افزود: امام موسی کاظم (ع) با تربیت شاگردان برجسته، آن حرکت علمی که توسط امام باقر (ع) و امام صادق (ع) آغاز شده بود، تثبیت کردند.

وی خاطرنشان کرد: سیره دیگر ایشان درگیری سیاسی مستقیم با حُکام ظالم زمانه‌شان بود و از این جهت آن حضرت مظهر استواری و صلابت مومنانه هستند.

تاکید قانون اساسی بر حفظ قداست خانواده

آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با بیان اینکه جمعه پیش‌رو به مناسبت سالروز نزول سوره دهر در شأن امام علی (ع)، حضرت زهرا (س)، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) روز «خانواده» نام گرفته است، گفت: خانواده در آموزه‌های دین مبین اسلام از جایگاه رفیعی برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز بر همین مبنا برای خانواده تقدس قائل شده و حفظ این قداست را ضروری دانسته است.

شورای نگهبان پای‌بند به وظایف قانونی

دبیر شورای نگهبان درخصوص فرارسیدن چهل و سومین سالروز تاسیس شورای نگهبان نیز عنوان کرد: درود می‌فرستیم به روان پاک امام خمینی (ره) و همه کسانی که برای استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مجاهدت کردند و در ادامه با تدوین و تصویب قانون اساسی زمینه‌ساز حفظ جمهوریت و اسلامیت نظام شدند.

وی در ادامه اظهار داشت: قانون اساسی وظایفی خطیر برعهده نهاد شورای نگهبان گذاشته است و تاریخ انقلاب اسلامی نشان‌دهنده پای‌بندی اعضای شورای نگهبان به انجام این وظایف قانونی است.

آیت‌الله جنتی بیان کرد: شورای نگهبان یک وظیفه جاری و دائمی دارد که بررسی مصوبات به لحاظ مغایرت یا عدم مغایرت آن‌ها با احکام اسلام و قانون اساسی است و وظایف دیگری هم دارد که دائمی نیستند و شورا در مقاطع خاص به آن‌ها می‌پردازد؛ نظارت بر انتخابات از جمله این وظایف است.

دبیر شورای نگهبان از رسانه‌ها خواست تا وجوه فقهی و حقوقی شورای نگهبان در بررسی مصوبات را که در نزد جامعه ناشناخته مانده است را بیشتر مورد توجه قرار دهند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار