اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

تولید نیسان زامیاد با نام Kifaru در کنیا

با شروع سفر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان و هیات همراه به کشورهای آفریقایی کنیا، اوگاندا و زیمبابوه،‌ مذاکرات برای همکاری‌های مشترک و توسعه روابط اقتصادی، ‌سیاسی، ‌فرهنگی،‌ گردشگری و ... آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۹ - ۲۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 13
کد خبر: ۱۹۴۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حاشیه این سفر مهم و استراتژیک رئیس جمهور که بعد از 11 سال انجام شد،‌ تجار و بازرگانان کنیا با رئیس جمهور و هیات همراه او، جلسات سازنده‌ای را برگزار کردند که طی آن بنا شد ایران و کنیا، در خصوص مونتاژ خودرو در کنیا، همکاری داشته باشند. بر این اساس و طبق توافقات صورت گرفته قرار شد، شرکت زامیاد محصولات خود را در بازار کنیا به اسم Kifaru تولید و عرضه کند.

ویلیام روتو، رئیس جمهور کنیا در نشست خبری که با حضور رئیس جمهور کشورمان در کاخ ایالتی نایروبی برگزار شد این خبر را ‌اعلام کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران قصد دارد کارخانه مونتاژ خودرو را در مومباسا کنیا راه‌اندازی کند.

او با بیان اینکه کارخانه ای که قرار است ایجاد شود، ‌تولید کننده خودروی بومی ایران با نام Kifaru است،‌ اذعان داشت: خودروهای ایرانی که اسامی سواحیلی (واژه سواحیلی به معنی ساکنان سواحل به‌کار می‌ رود و اطلاق این نام از آن جهت است که عمده سواحیلی‌ها ساکن کناره‌های غربی اقیانوس هند در قاره آفریقا هستند) بر آنها گذاشته شده در کنیا تولید خواهد شد.

رئیس جمهور کنیا با تاکید بر اینکه همکاری با ایران،‌ تاییدی بر پیوند روابط است،‌ گفت: حضور ایران در صنعت خودروی کنیا، ‌خبر خوبی برای مهندسان،‌ کارگران و فروشندگان خودروی این کشور است.

او با تاکید بر اینکه آغوش این کشور برای سرمایه‌گذاران و تجار ایرانی باز است، افزود: کنیا فضای مناسبی را برای سرمایه گذاران و تولیدکنندگان ایجاد خواهد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار