نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد

آماده باش در هند از بیم جاری شدن سیل

آماده باش در هند از بیم جاری شدن سیل نیرو‌های امدادی در پایتخت هند از بیم جاری شدن سیل در حالت آماده باش قرار گرفته‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۲ - ۲۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 13
کد خبر: ۱۹۴۲۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ باران‌های سیل آسا در شمال هند سطح آب رودخانه بزرگ «یامونا» را به بالاترین حد خود رسانده و نیرو‌های امدادی در «دهلی نو» پایتخت هند از بیم جاری شدن سیل در حالت آماده باش قرار گرفته اند.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «بلومبرگ»، «آرویند کجریوال سر وزیر دهلی در توییتی نوشت که سطح آب در رودخانه یامونا روز چهارشنبه به ۲۰۷.۵۵ متر رسید و از سطح ۲۰۷.۴۹ متری که در سال ۱۹۷۸ ثبت شده بود، فراتر رفته است. این رود از دهلی نو می‌گذرد.

شبه قاره هند از جمله مکان‌های باران‌های موسمی جنوب آسیا یا «مونسون» است و اقلیم منطقه را هر ساله از ژوئن تا سپتامبر تحت تاثیر قرار می‌دهد. این پدیده آب و هوایی علاوه اثرات منفی، بر کشاورزی و اقلیم بنگلادش، بوتان، هند، نپال، پاکستان و سریلانکا اثر بسزایی دارد.

سر وزیر دهلی از «آمیت شاه» وزیر کشور هند خواسته است تا از خروج کنترل شده آب از سد «هاریانا» برای جلوگیری از جاری شدن سیل در دهلی نو اطمینان حاصل کند. میلیون‌ها نفر روز یکشنبه در برخی مناطق دهلی نو گرفتار سیل شدند.

در پی بارش سنگین باران‌های موسمی در مناطق مختلف هند در سه روز گذشته، دستکم ۲۲ نفر در اثر رانش زمین و غرق شدن جان خود را از دست دادند و در پایتخت این کشور مراکز آموزشی تعطیل اعلام شد. هند دراین ماه شاهد بارش‌های شدید بوده است که با وجود نیاز، خطرات زیادی نیز به همراه دارد.

روز یکشنبه منطقه دیپلماتیک «چاناکیاپوری» و مناطق اطراف نیز به دنبال بارش سنگین آن زیر آب رفت. مقامات محلی مدارس سراسر دهلی و شهر‌های نزدیک را تعطیل کردند. به کارکنان نیز توصیه شد که روز دوشنبه دو کار باشند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار