ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

ارتش هند به زیردریایی‌های «اسکورپن» و جنگنده‌های «رافال» مجهز می‌شود

ارتش هند به زیردریایی‌های «اسکورپن» و جنگنده‌های «رافال» مجهز می‌شود وزیر دفاع هند گفت گه وزارت دفاع با خرید ۲۶ جنگنده ناونشین «رافال» و سه زیردریایی کلاس «اسکورپن» از فرانسه موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع رسانه‌ای روز یکشنبه از خرید‌های تسلیحاتی قابل توجه هند از جمله زیر دریایی و جنگنده از فرانسه خبر دادند.

به گزارش منابع خبری، «راجنات سینگ» وزیر دفاع هند گفت، وزارت دفاع با خرید ۲۶ جنگنده «رافال» برای نیروی دریایی و سه زیردریایی کلاس «اسکورپن» از فرانسه موافقت کرده است.

نیروی دریایی هند نیم نگاهی به چین و پاکستان به عنوان دو رقیب جدی خود دارد. نیروی دریایی چین به انواع تجهیزات پیشرفته از جمله «ناو‌های هواپیمابر» مجهز است. زمزمه‌هایی نیز از خرید زیردریایی اتمی توسط پاکستان و افزایش بودجه دفاعی این کشور به گوش می‌رسد.

بر اساس این گزارش، «نارندرا مودی» نخست وزیر هند پنجشنبه گذشته به فرانسه سفر کرد. انتظار می‌رود مجموعه‌ای از قرارداد‌های دفاعی و طرح مشترک جدید برای تضمین ثبات در اقیانوس‌های هند وآرام بین دو کشور صورت گیرد. ارزش کل خرید‌ها ۹.۷۵ میلیارد دلار است.

مودی در چند سال گذشته هزینه‌های نوسازی ارتش را افزایش داده است و در عین حال بر تعهد دولت برای تقویت تولید داخلی جهت تامین نیرو‌های مستقر در امتداد دو مرز پاکستان و چین تاکید می‌کند.

از نکات حائز اهمیت این قرار داد این بود که نوع ناو نشین جت‌های رافال برای استفاده در اولین ناو هواپیمابر بومی هند در نظر گرفته شده است. در آزمایش‌های سال گذشته، این جنگنده ساخت فرانسه بر جنگنده «اف-۱۸ سوپرهورنت» آمریکایی برتری داشت. ۲۶ جت رافال ام از اولین ناو هواپیمابر بومی نیروی دریایی هند، و همچنین ناو هواپیمابر «ویکرا مادیتیا» با جت‌های «میگ-۲۹» ناونشین عملیاتی خواهند شد.

هند قبل از خرید رافال در سال ۲۰۱۵، در دهه هشتاد میلادی جنگنده «میراژ» از فرانسه خریده بود. / فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار