غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

ارتش هند به زیردریایی‌های «اسکورپن» و جنگنده‌های «رافال» مجهز می‌شود

وزیر دفاع هند گفت گه وزارت دفاع با خرید ۲۶ جنگنده ناونشین «رافال» و سه زیردریایی کلاس «اسکورپن» از فرانسه موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع رسانه‌ای روز یکشنبه از خرید‌های تسلیحاتی قابل توجه هند از جمله زیر دریایی و جنگنده از فرانسه خبر دادند.

به گزارش منابع خبری، «راجنات سینگ» وزیر دفاع هند گفت، وزارت دفاع با خرید ۲۶ جنگنده «رافال» برای نیروی دریایی و سه زیردریایی کلاس «اسکورپن» از فرانسه موافقت کرده است.

نیروی دریایی هند نیم نگاهی به چین و پاکستان به عنوان دو رقیب جدی خود دارد. نیروی دریایی چین به انواع تجهیزات پیشرفته از جمله «ناو‌های هواپیمابر» مجهز است. زمزمه‌هایی نیز از خرید زیردریایی اتمی توسط پاکستان و افزایش بودجه دفاعی این کشور به گوش می‌رسد.

بر اساس این گزارش، «نارندرا مودی» نخست وزیر هند پنجشنبه گذشته به فرانسه سفر کرد. انتظار می‌رود مجموعه‌ای از قرارداد‌های دفاعی و طرح مشترک جدید برای تضمین ثبات در اقیانوس‌های هند وآرام بین دو کشور صورت گیرد. ارزش کل خرید‌ها ۹.۷۵ میلیارد دلار است.

مودی در چند سال گذشته هزینه‌های نوسازی ارتش را افزایش داده است و در عین حال بر تعهد دولت برای تقویت تولید داخلی جهت تامین نیرو‌های مستقر در امتداد دو مرز پاکستان و چین تاکید می‌کند.

از نکات حائز اهمیت این قرار داد این بود که نوع ناو نشین جت‌های رافال برای استفاده در اولین ناو هواپیمابر بومی هند در نظر گرفته شده است. در آزمایش‌های سال گذشته، این جنگنده ساخت فرانسه بر جنگنده «اف-۱۸ سوپرهورنت» آمریکایی برتری داشت. ۲۶ جت رافال ام از اولین ناو هواپیمابر بومی نیروی دریایی هند، و همچنین ناو هواپیمابر «ویکرا مادیتیا» با جت‌های «میگ-۲۹» ناونشین عملیاتی خواهند شد.

هند قبل از خرید رافال در سال ۲۰۱۵، در دهه هشتاد میلادی جنگنده «میراژ» از فرانسه خریده بود. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار