فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

دلیل حضور کشتی‌گیر دعوت شده به اردوی تیم ملی در مسابقات دسته اول

نفر سوم وزن ۹۷ کیلوگرم جام تختی دلیل حضورش در مسابقات دسته اول را امرار معاش از طریق کشتی اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 14
کد خبر: ۱۹۴۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی حاجیلوئیان درباره همراهی تیم معینی‌پور در لیگ دسته اول اظهار داشت: ۵-۶ کشتی در لیگ دسته اول گرفتم و همه حریفانم را بردم و در مسابقات این فصل باختی نداشتم.

وی که در فینال این رقابت‌ها موفق شد محمدجواد ابراهیمی مدعی کهنه‌کار ۹۲ کیلوگرم از تیم جاودانی را شکست دهد، تصریح کرد: بعد از آنکه صابریان از تیم گل‌گهر را در نیمه‌نهایی بردم، مقابل محمدجواد ابراهیمی قرار گرفتم. او واقعاً کشتی‌گیر خوبی است، فیزیک خوبی دارد و از نظر تکنیکی بالاست. این بار من او را بردم.

کشتی‌گیر جوان همدانی که چندی پیش در جام تختی مدال برنز گرفته بود، تأکید کرد: در جام تختی در ۹۷ کیلو کشتی گرفتم، اما اینجا در لیگ دسته اول، چون مسابقات با دو کیلو ارفاق وزن برگزار می‌شد و تیم هم به من در ۹۲ کیلو احتیاج داشت، در این وزن کشتی گرفتم. در جام تختی به امیرعلی آذرپیرا باختم و سوم شدم.

حاجیلوئیان در مورد حضورش در لیگ دسته اول گفت: به تنها درآمد ما از لیگ است و به همین دلیل اینجا کشتی گرفتم. مسابقاتش هم برایم سنگین نبود. شرایط لیگ دسته اول هر سال هم بهتر می‌شود. صحبت‌ها بر این بود که تیم معینی‌پور برای لیگ برتر هم تیمداری کند.

این کشتی‌گیر که به اردوی تیم ملی دعوت شده، گفت: در اردوی تیم ملی تمرین و فکر می‌کنم ماه آینده به یک تورنمنت بین‌المللی هم اعزام شویم. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار