علی‌اکبر صالحی رئیس بنیاد ایران‌شناسی شد لیست و مبالغ جرایم رانندگی که از ۲۰ اسفند تا پایان تعطیلات نوروزی گران می‌شوند + عکس حکم متهم چای دبش؛ ٢۵ سال حبس تعزیری و تحمل ٧۴ ضربه شلاق بازداشت ۳ کارمند شهرداری شاهرود به اتهام فساد اختلال در اینترنت کشور به علت قطعی مسیر فیبر در خارج از کشور متهم حادثه تیراندازی در آبفای ماهشهر بازداشت شد باران و برف در راه تهران/ پایتخت تا جمعه گرم‌تر می‌شود ۳۵ درصد جوانان مبتلا به چاقی‌اند پرداختی ماهانه یک میلیون تومان به حساب ایتام آزار شیطانی دختر جوان به بهانه ازدواج در خانه ابلیس احتمال پرداخت سود سهام عدالت تا قبل از عید اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید  ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به زندان محکوم شدند/ قوه قضاییه: احکام پرونده چای دبش قطعی است+ فیلم حکم پرونده دبش صادر شد/ متهم ردیف اول در ۶ عنوان اتهامی محکوم شد آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب

تصویربرداری از ۳۰ درصد سطح کشور با «خیام»

رئیس سازمان فضایی با اعلام این خبر که فرآیند تصویر‌برداری ۳۰ درصد از سطح کشور با ماهواره خیام کامل شده است، اظهار کرد: در حال حاضر سفارش‌های زیادی از نهادهای دولتی و خصوصی برای تامین تصاویر هوایی به کمک این ماهواره داریم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 15
کد خبر: ۱۹۴۳۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، حسن سالاریه، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فضایی با اعلام این خبر که فرآیند تصویر‌برداری ۳۰ درصد از سطح کشور با ماهواره خیام کامل شده است، اظهار کرد: در حال حاضر سفارش‌های زیادی از نهادهای دولتی و خصوصی داریم برای تامین تصاویر هوایی به کمک ماهواره خیام داریم.

 

وی از نهادهایی همچون وزارت جهاد کشاورزی و سازمان نقشه برداری نام برد و افزود: در حال حاضر برای وزارت جهاد کشاورزی تصاویری برای برآورد سطح زیر کشت تامین میکنیم؛ همچنین با سازمان نقشه برداری تفاهم نامه برای تهیه نقشه‌های ۱ به ۲۵ هزار از سطح ایران امضا کرده‌ایم.

 

رییس سازمان فضایی ایران تاکید کرد: دستگاه‌های دیگری هم به مرور اضافه خواهد شد که از تصاویر ماهواره‌ خیام بهره‌مند خواهند شد.


گفتنی است ماهواره خیام ماهواره تصویربرداری است که سال گذشته به فضا پرتاب شد./ فارس

ارسال نظر