سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟

علیزاده: عددی تقریبا نزدیک به کسری بودجه فرار مالیاتی در کشور داریم

علیزاده: عددی تقریبا نزدیک به کسری بودجه فرار مالیاتی در کشور داریم عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: پیش بینی که ما می کنیم این است که عددی تقریبا نزدیک به کسری بودجه ما فرار مالیاتی در کشور داریم. یعنی به همان میزانی که مالیات اخذ می کنیم به همان میزان هم فرار مالیاتی داریم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۲۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 15
کد خبر: ۱۹۴۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن علیزاده عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره تاثیر راه اندازی سامانه مودیان مالیاتی و پایانه های فروشگاهی بر ایجاد عدالت و شفافیت مالیاتی، اظهار داشت: قانون مودیان مالیاتی و پایانه های فروشگاهی قانون خیلی خوبی در راستای اصلاح وضعیت مالیات ستانی در کشور است. چرا که وضعیت مالیات ستانی ایرادات فراوانی دارد و بزرگترین ایراد آن این است که هنوز ابزارهای شناسایی فراریان از پرداخت مالیات در آن ضعیف است.

 

وی در ادامه افزود: ایجاد همه ابزارها و زیرساخت‌های کافی در جهت بهبود شناسایی فرارهای مالیاتی هم درگاه های و پایانه های فروشگاهی و هم سایر درگاه های معاملاتی می تواند به ما کمک کند تا اقدام به جذب منابع بیشتر مالیاتی برای دولت کنیم.

 

وی در ادامه بیان کرد: پیش بینی که ما می کنیم این است که عددی تقریبا نزدیک به کسری بودجه ما فرار مالیاتی در کشور داریم. یعنی به همان میزانی که مالیات اخذ می کنیم به همان میزان هم فرار مالیاتی داریم.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: اگر همه الزامات قانونی که در این قانون آورده شده و همه ابزارها و الزامات لازم برای اجرای این قانون در نظر گرفته شود، هم می تواند به جذب درآمدهای مالیاتی کمک کند و هم به ایجاد شفافیت در پرداخت مالیات کمک خواهد کرد و هم کار را دقیق تر انجام دهد تا به صورت سلیقه‌ای در بخشی از موضوعات کار شکل نگیرد.

 

وی با بیان اینکه کار ممیزان مالیاتی نیز با این سامانه مودیان مالیاتی راحت‌تر خواهد شد افزود: علاوه بر این در قانون در نظر گرفته شده که هر کسی که در سامانه مودیان مالیاتی و پایانه های فروشگاهی عضویت داشته باشد و مالیات خود را به صورت هوشمند پرداخت کند، از تبصره ماده 100 یعنی تخفیف مالیاتی برخوردار می شود.

 

علیزاده با اشاره به اینکه این تبصره اقدام خوبی است که به این وسیله مودیان مالیاتی تشویق شوند که مالیات خود را در مسیر هوشمند پرداخت کنند افزود: هدف از این قانون این بوده بود که با ایجاد زیرساخت‌های قوی تمام مودیان در بستر این قانون قرار بگیرند تا ایجاد انگیزه خوبی برای آنها بشود که شفاف و سیستمی مالیت خود را بپردازند.

 

وی در ادامه توضیح داد: هدف از این سامانه این بود که مشاغل خاص مثل جامعه پزشکی، طلافروشان فروشان، آرایشگران زنانه که درآمدهای میلیاردی زیادی دارند با استفاده از سامانه مودیان به صورت الکترونیکی شناسایی شوند. این مشاغل عمدتاً استفاده از پایانه های فروشگاهی را منع می کنند و از آن استفاده نمی کنند. در صورتی که اگر از آن استفاده کنند مجبور به پرداخت مالیات شفاف می شوند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار