تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

هشدار دوباره ترامپ درباره جنگ جهانی سوم

رئیس‌جمهور سابق آمریکا در واکنش به مجوز استقرار سه هزار نیروی ذخیره این کشور در اروپا، بار دیگر هشدار داد بایدن ایالات متحده را به سمت جنگ جهانی سوم سوق می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۲۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 15
کد خبر: ۱۹۴۴۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا به تصمیم بایدن برای صدور مجوز استقرار سه هزار نیروی ذخیره به اروپا واکنش نشان داد.

 

وی گفت: تصمیم بایدن برای بسیج نیروهای ذخیره ثابت می‌کند که تشدید بی‌ملاحظه وی در اوکراین در حال تحت فشار قرار دادن ارتش آمریکا تا حد فاجعه است.

 

ترامپ در ادامه به گاف‌های حرکتی بایدن اشاره کرد و گفت: جو بایدن حتی نمی‌تواند پله‌های «ایر فورس وان» (هواپیمای ریاست‌جمهوری آمریکا) را بدون زمین خوردن بالا برود. سوق دادن بیشتر ما به جنگ جهانی سوم، آخرین چیزی است که این دولت ناکارآمد باید انجام دهد.

 

جو بایدن پنجشنبه ۲۲ تیر به پنتاگون اجازه داد از ۳۰۰۰ نیروی ذخیره برای استقرار در اروپا با هدف افزایش نیروهای آمریکایی در این منطقه در حمایت از «عملیات عزم آتلانتیک» استفاده کند.

 

این مجوز در پی سفر پنج‌روزه بایدن به اروپا صادر شد. بایدن در این تور به انگلیس، لیتوانی و فنلاند رفت و در پایتخت لیتوانی در اجلاس سران ناتو با تمرکز بر جنگ اوکراین شرکت کرد.

 

پیش‌تر «رابرت کندی جونیور» نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در واکنش به تصمیم رئیس‌جمهور این کشور برای فراخواندن نیروهای ذخیره گفت تصمیم بایدن برای گسیل نیروهای ذخیره به منظور تقویت ناتو در اروپا، آمادگی برای جنگ با روسیه است.

 

وی طی پیامی در توییتر نوشت: «بایدن اخیرا ۳۰۰۰ نیروی دخیره را فراخوانده تا نیروهای آمریکا را در اروپا به عنوان بخشی از عملیات عزم آتلانتیک توسعه دهد. می‌خواهم مردم بدانند که این بسیج نظامی برای چیست. این آمادگی برای جنگ زمینی با روسیه است».

 

ترامپ پیش‌تر هم در واکنش به تصمیم دولت بایدن برای ارسال مهمات خوشه‌ای به اوکراین، هشدار داد این اقدام جنگ جهانی سوم را محتمل‌تر می‌کند. او که بارها از سیاست دولت بایدن در قبال جنگ اوکراین انتقاد کرده و مدعی شده خودش در زمانی کوتاه می‌تواند به آن پایان دهد، گفت: جو بایدن بی‌جهت و خطرناک ما را به جنگ جهانی سوم می‌کشاند که کابوسی فراتر از تصور--نابودی خواهد بود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر