هیئت‌های قطر، مصر، آمریکا و اسرائیل فردا در قاهره دیدار می‌کنند ایران حمله به کاروان «صمود» و دستگیری فعالان حامی فلسطین را محکوم کرد انفجار‌های مهیب و تیراندازی نزدیک کاخ ریاست جمهوری سومالی معترضان در گرجستان وارد محوطه اقامتگاه رئیس جمهور شدند ترامپ: حماس باید سریعا اقدام کند در غیر این صورت همه چیز از دست خواهد رفت نعیم قاسم: طرح ترامپ درباره غزه طرحی اسرائیلی در پوشش آمریکایی است هیات حماس امشب برای مذاکره با هیئت آمریکایی به قاهره می‌رود اردوغان: حماس بار‌ها برای صلح اعلام آمادگی کرده است پاسخ حماس به طرح ترامپ درباره غزه آلمان: پیشنهاد ازسرگیری مذاکرات با ایران همچنان پابرجاست هشدار عراقچی به همتایان دو کشور آسیایی درباره اقدامات آمریکا بیانیه وزارت امور خارجه: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران لازم‌الاجرا می‌گردد عراقچی: ایران فارغ از هرگونه تغییر احتمالی به همکاری با چین ادامه می‌دهد تکرار ادعای مضحک ترامپ درباره پایان جنگ پیام تبریک عراقچی به همتای قزاقستانی

ترامپ: اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین دریافت کرده‌ایم

رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه «اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین» دریافت کرده است گفت: «هیأتی برای دستیابی به آتش‌بس در اوکراین به روسیه اعزام کرده‌ایم.»
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 12
کد خبر: ۲۷۳۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه مجددا تأکید کرد که پس از موافقت اوکراین با آتش‌بس ۳۰ روزه، «اکنون توپ در زمین روسیه است.»

او با بیان اینکه «اخبار خوبی درباره آتش‌بس در اوکراین» دریافت کرده است گفت: «هیأتی برای دستیابی به آتش‌بس در اوکراین به روسیه اعزام کرده‌ایم.»

پیش از این، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که کشورش مواضع خود را به طور مستقل در داخل و نه به قیمت توافقات و تلاش‌های طرف‌های خارجی شکل می‌دهد.

وزارت خارجه اوکراین روز سه‌شنبه اعلام کرد که هیات اوکراینی با نمایندگانی از آمریکا در جده عربستان دیدار کرده است.

به نوشته خبرگزاری ریانووستی، وزارت خارجه اوکراین ویدئو‌هایی از اعضای هیات این کشور شامل «آندری سیبیها» وزیر خارجه، «آندری یرماک» رئیس دفتر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین و «رستم امروف» وزیر دفاع این کشور که در این نشست با محوریت توافق مواد معدنی و پایان دادن به درگیری با روسیه شرکت کرده‌اند، منتشر کرد.

زاخارووا در مصاحبه‌ای با رادیو اسپوتنیک گفت: «اخبار اصلی برای ما از همین جا ارائه می‌شوند. مواضع روسیه در خارج از مرز‌های آن یا به قیمت تلاش‌های هیچ طرف دیگری شکل گرفته نمی‌شوند. مواضع روسیه در داخل خود روسیه شکل می‌گیرند.»

دفتر «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین بعد از نشست روز سه‌شنبه مقام‌های کی‌یف و واشنگتن در جده در بیانیه‌ای اعلام کرد کی‌یف آماده پذیرفتن طرح پیشنهادی ایالات متحده برای برقراری آتش‌بسی ۳۰ روزه با روسیه و امکان تمدید این آتش‌بس بر مبنای توافق متقابل است. همچنین طبق این طرح ایالات متحده فورا کمک‌ها به اوکراین را از سر گرفته و تعلیق تبادل اطلاعات با این کشور را لغو می‌کند.

رسانه آمریکایی «بلومبرگ» نیز به نقل از منابعی نوشت: «رئیس جمهور روسیه برای کسب بهترین شرایط برای روسیه در موافقت با آتش‌بس تعلل خواهد کرد، اما احتمال موافقت مسکو با این پیشنهاد بالا است.»/ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده