دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

مخالفت برزیل با ارسال تسلیحات به اوکراین

وزیر خارجه برزیل امروز (دوشنبه) گفت، مقامات برزیلی با تحریم‌های یکجانبه‌ای که بدون تایید شورای امنیت سازمان ملل اعمال می‌شوند، مخالف هستند و موضع خود را مبنی بر عدم ارسال تسلیحات به طرف‌های درگیر در جنگ اوکراین حفظ می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مائورو ویرا، وزیر امور خارجه برزیل در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک تاکید کرد: ما از قدیم با تحریم‌های یکجانبه مخالف بوده‌ایم. ما فقط آن دسته از تحریم‌ها را به رسمیت می‌شناسیم که توسط شورای امنیت سازمان ملل تصویب می‌شوند. این موضع تاریخی سیاست خارجه برزیل است و ما در این مورد هم به آن پایبند هستیم.

در نشست اخیر سران ناتو که در شهر ویلنیوس، پایتخت لیتوانی برگزار شد، اعضای این ائتلاف نظامی وعده ارسال تسلیحات جدید و سنگین را به اوکراین داده‌اند؛ اقدامی که به گفته مسکو صرفا درگیری را طولانی می‌کند و به درد و رنج غیرنظامیان می‌افزاید.

چندی پیش لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهوری برزیل نیز ضمن بازگو کردن موضع دولتش نسبت به جنگ اوکراین، تاکید کرد، روسیه و اوکراین باید به منظور دستیابی به صلح سازش کنند.

او طی یک کنفرانس خبری در رم تصریح کرد: بهترین کار این است که میانجیگری توسط کشور‌ها و طرف‌هایی که در این درگیری شرکت ندارند، انجام شود. هر دو طرف باید یک چیز به دست آورند. روس‌ها و اوکراینی‌ها به خوبی می‌دانند که تنها نیازمند دستیابی به صلح هستند. ظرفیت اتحادیه اروپا برای میانجیگری در این درگیری محدود است چرا که در آن شرکت دارد، درست همانند آمریکا.

رئیس‌جمهوری برزیل به هند، مکزیک و کشور‌های آفریقایی به عنوان میانجیگران صلح بی‌طرف بالقوه اشاره کرد. / ایسنا

ارسال نظر