عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

مخالفت برزیل با ارسال تسلیحات به اوکراین

وزیر خارجه برزیل امروز (دوشنبه) گفت، مقامات برزیلی با تحریم‌های یکجانبه‌ای که بدون تایید شورای امنیت سازمان ملل اعمال می‌شوند، مخالف هستند و موضع خود را مبنی بر عدم ارسال تسلیحات به طرف‌های درگیر در جنگ اوکراین حفظ می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مائورو ویرا، وزیر امور خارجه برزیل در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک تاکید کرد: ما از قدیم با تحریم‌های یکجانبه مخالف بوده‌ایم. ما فقط آن دسته از تحریم‌ها را به رسمیت می‌شناسیم که توسط شورای امنیت سازمان ملل تصویب می‌شوند. این موضع تاریخی سیاست خارجه برزیل است و ما در این مورد هم به آن پایبند هستیم.

در نشست اخیر سران ناتو که در شهر ویلنیوس، پایتخت لیتوانی برگزار شد، اعضای این ائتلاف نظامی وعده ارسال تسلیحات جدید و سنگین را به اوکراین داده‌اند؛ اقدامی که به گفته مسکو صرفا درگیری را طولانی می‌کند و به درد و رنج غیرنظامیان می‌افزاید.

چندی پیش لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهوری برزیل نیز ضمن بازگو کردن موضع دولتش نسبت به جنگ اوکراین، تاکید کرد، روسیه و اوکراین باید به منظور دستیابی به صلح سازش کنند.

او طی یک کنفرانس خبری در رم تصریح کرد: بهترین کار این است که میانجیگری توسط کشور‌ها و طرف‌هایی که در این درگیری شرکت ندارند، انجام شود. هر دو طرف باید یک چیز به دست آورند. روس‌ها و اوکراینی‌ها به خوبی می‌دانند که تنها نیازمند دستیابی به صلح هستند. ظرفیت اتحادیه اروپا برای میانجیگری در این درگیری محدود است چرا که در آن شرکت دارد، درست همانند آمریکا.

رئیس‌جمهوری برزیل به هند، مکزیک و کشور‌های آفریقایی به عنوان میانجیگران صلح بی‌طرف بالقوه اشاره کرد. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده