ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

ائتلاف الفتح: تحرکات آمریکا در حریم هوایی عراق باید کاهش یابد

ائتلاف الفتح از نخست وزیر عراق خواست کاری کند که حرکت نیروی هوایی آمریکا در حریم هوایی عراق کاهش یابد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 17
کد خبر: ۱۹۴۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  ائتلاف الفتح عراق بر لزوم کاهش تحرکات نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا در آسمان این کشور تأکید کرد.

 

«نسیم عبدالله» عضو ائتلاف الفتح از «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر عراق خواست که کاری کند که حرکت نیروی هوایی آمریکا در حریم هوایی عراق کاهش یابد.

 

شبکه خبری «الاتجاه» عراق اعلام کرد که «سامانه‌های دفاعی نداریم که به ما امکان دهد که به هر گونه تجاوز پاسخ دهیم».

 

عبدالمهدی 24 مرداد ماه جاری تصریح کرد که باید همه توافقات مربوط به پرواز در حریم هوایی عراق لغو شده و به توافقات اصولی منحصر خواهد شد.

 

این مسئله شامل پروازهای شناسایی، شناسایی مسلح، پرواز جنگنده‌ها، بالگردها و انواع پهپادها برای طرف‌های عراقی و غیرعراقی می‌شود و موافقت آن صرفا از طرف فرمانده کل نیروهای مسلح (نخست‌وزیر) یا نماینده اوست.

 

نخست وزیر عراق همچنین اعلام کرد که هرگونه پرواز بر خلاف آنچه گفته شده، پرواز از سوی دشمن تلقی خواهد شد و پدافند هوایی عراق نیز فورا بدان پاسخ خواهد داد.

 

ائتلاف موسوم به ضد داعش به رهبری آمریکا نیز جمعه (روز گذشته) اعلام کرد به دستورالعمل‌های صادرشده از سوی نخست‌وزیری عراق در خصوص پروازهای غیرمجاز در آسمان این کشور پایبند خواهد بود.

 

ائتلاف آمریکا با انتشار بیانیه‌ای خاطرنشان کرد که این ائتلاف به عنوان میهمان عراق به تمامی قوانین و دستورالعمل‌های دولت مرکزی این کشور پایبند است.

 

قبل از این، مقام‌های ارشد ائتلاف آمریکا برای گفت‌وگو درباره دستورالعمل نخست‌وزیر عراق با مقام‌های وزارت دفاع این کشور دیدار و گفت‌وگو کردند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار