اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

جزئیات بزرگترین عملیات پهپادی در عمق خاک عربستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از بزرگترین عملیات پهپادی در عمق خاک عربستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 17
کد خبر: ۱۹۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه المسیره به نقل از سخنگوی نیروهای مسلح یمن از بزرگترین عملیات پهپادی در عمق خاک عربستان خبر داده است.

 

این شبکه اعلام کرد به‌زودی بیانیه سخنگوی نیروهای مسلح یمن جزئیات بزرگترین عملیات یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در عمق خاک عربستان اعلام خواهد شد.

 

سریع گفت 10 فروند پهپاد به‌طور همزمان، میدان نفتی و پالایشگاه الشیبه وابسته به شرکت آرامکو را در شرق عربستان در عملیات موازنه بازدارندگی برای اولین بار هدف قرار دادند.

 

وی افزود این میدان و پالایشگاه حاوی مخزن استراتژیک در عربستان با ظرفیت بیش از یک میلیارد بشکه نفت هستند.

 

این سخنگو خاطرنشان کرد بانک اهداف نیروهای مسلح یمن روز به روز گسترده‌تر می‌شود و عملیات آینده، برای متجاوزان بسیار دردناک‌تر خواهد بود.

 

وی افزود اولین عملیات موازنه بازدارندگی در چارچوب بازدارندگی و پاسخ مشروع به جنایات دشمن و محاصره ملت یمن از سوی آنها صورت گرفته است.

 

سریع، نظام سعودی و دیگر کشورهای متجاوز را به عملیات بزرگتر و گسترده‌تر در صورت ادامه تجاوزاتشان به یمن تهدید کرد و گفت هیچ گزینه‌ای در برابر نظام سعودی و دیگر کشورهای متجاوز جز توقف جنگ و پایان دادن به محاصره ملت یمن وجود ندارد.

 

منبع: تسنیم

 

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار