سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند

دولت لندن تحریم‌های جدیدی علیه روسیه وضع کرد

دولت لندن تحریم‌های جدیدی علیه روسیه وضع کرد دولت لندن امروز (دوشنبه) تحریم‌های جدیدی علیه روسیه بابت ارتباط با "جابجایی اجباری کودکان اوکراینی" وضع کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از افرادی که در فهرست جدید تحریم‌های انگلیس قرار گرفته "سرگئی کراوتسوف"، وزیر آموزش روسیه است.

انگلیس ۱۴ فرد را که مسئول "تلاش‌های روسیه در انهدام و تخریب هویت ملی اوکراین" است تحریم کرده که ۱۱ تن از آن‌ها در جابجایی اجباری کودکان اوکراینی نقش دارند.

جیمز کلورلی، وزیر امور خارجه انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در این برنامه مایوس کننده درباره اخراج و جابجایی کودکان و پروپاگاندای پر از انزجار که توسط نوکرهایش انجام شده، تمایل حقیقی خود را برای پاک کردن اوکراین از روی نقشه نشان داده است.

وی ادامه داد: تحریم‌های امروز ما علیه افرادی که از "رژیم پوتین" حمایت می‌کنند از جمله کسانیکه می‌خواهند اوکراین نابود شود، فرهنگش از بین برود و آینده‌اش منهدم شود، وضع می‌شود.

دولت لندن همچنین اعلام کرد، "اولگا لیوبیموا" وزیر فرهنگ روسیه بابت تامین حمایت از سیاستگذاری‌های ترغیب کننده و اقداماتی در راستای بی ثبات کردن اوکراین یا تهدید یکپارچگی این کشور تحریم شده است.

اوایل ماه جاری میلادی، مسکو اعلام کرده بود که حدود ۷۰۰ هزار کودک را از مناطق درگیر در اوکراین به خاک روسیه منتقل کرده است.

مسکو می‌گوید، این برنامه در انتقال کودکان از اوکراین به خاک روسیه برای حفاظت از یتیمان و کودکان بر جای مانده در مناطق درگیر جنگ است.

اوکراین، اما می‌گوید، بسیاری از این کودکان به صورت غیرقانونی خارج شده و آمریکا نیز اعلام کرده که هزاران کودک به صورت اجباری از خانه‌های خود خارج شده‌اند.

وزارت الحاق اراضی اشغال شده اوکراین نیز اعلام کرده، ۱۹ هزار و ۴۹۲ کودک اوکراینی در حال حاضر به صورت غیرقانونی جابجا شده‌اند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار