ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

استقبال امیرعبداللهیان از همتای عمانی در تهران

استقبال امیرعبداللهیان از همتای عمانی در تهران وزیر امور خارجه عمان که به تهران سفر کرده مورد استقبال حسین امیرعبداللهیان همتای ایرانی خود قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر خارجه عمان که به تهران سفر کرده، عصر امروز (دوشنبه) ۲۶ تیرماه در محل دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه مورد استقبال حسین امیرعبداللهیان همتای ایرانی خود قرار گرفت. پس از آن وزرای خارجه به گفتگو نشستند.

این سومین سفر وزیر خارجه عمان به تهران در دولت سیزدهم است. وزیر خارجه عمان ۲۸ آبان ۱۴۰۱ و اسفند ۱۴۰۰ نیز به تهران سفر کرده بود. وی در دومین سفرش به تهران و در نشست خبری مشترک با امیرعبداللهیان ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمهوری اسلامی ایران گفت: همیشه سلطنت عمان سیاست حسن همجواری و حمایت از جمهوری اسلامی ایران را اتخاذ کرده است. همیشه سیاست حمایت از امنیت منطقه و جهان را در پیش گرفته است. امیرعبداللهیان هم در این نشست گفت: روابط دو کشور امروز نمونه ممتازی از روابط همسایگی مبتنی بر دوستی و برادری و فراتر از آن صداقت در عرصه دیپلماسی است. از تلاش‌های سازنده سلطنت عمان در کمک به رفع تحریم‌های ناعادلانه علیه جمهوری اسلامی ایران تشکر می‌کنیم. تلاش‌های عمان برای رسیدن به گام‌های نهایی توافق را ارج می‌نهیم.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (دوشنبه) ۲۶ تیر ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره این سفر گفت: عمان کشور شریک ما در حوزه مسائل دوجانبه و منطقه‌ای است و هم یک کشور دارای نقش سازنده و مثبت و توأم با حسن نیت برای ایفای نقش سازنده در خصوص برخی موضوعات بین‌المللی مورد توجه مشترک ایران و عمان است. در خصوص موضوعات مورد گفت‌وگوی ایران با برخی طرف‌های بین‌المللی و غیرمنطقه‌ای عمان همواره نقش سازنده داشته است. فرصتی است برای گفت‌وگوی مشترک و سازنده دو کشور و استمرار گفتگو‌های مشورتی دو کشور در زمینه‌های مورد علاقه. ان‌شاءالله بعد از سفر توضیحات تکمیلی درباره محور‌های گفتگو‌ها در اختیار عزیزان قرار دهیم.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا و سفر وزیر خارجه عمان و ارتباط آن با موضوع تبادل زندانیان هم اظهار داشت: به جزییات مذاکره امروز در این جلسه نمی‌توانم اشاره کنم. عمان شریک سازنده و همراه با نقش مثبت و از شرکای خوب ایران در مسائل مورد توجه مشترک است. ایران از فرصت‌های دیپلماتیک برای تامین حقوق ملت ایران غفلت نخواهد کرد. استفاده از ظرفیت کشور‌های دوستی که علاقه‌مندند در مسیر دستیابی به توافق سازنده کمک کنند، ایران در عمل همواره نشان داده از چنین نقش‌های سازنده‌ای استقبال کرده و خواهد کرد. از مسیر‌های دیپلماتیک هیچگاه فاصله نگرفتیم و مادامی که حقوق ملت در تداوم مسیر مذاکره باشد دولت ایران از این ظرفیت‌های دیپلماتیک استفاده خواهد کرد. (جزئیات بیشتر)

امیرعبداللهیان هم اواخر خرداد ماه سفری به چهار کشور حوزه خلیج فارس از جمله عمان داشت. وی در این سفر با همتای عمانی دیدار و درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به گفتگو پرداخت.

«هیثم بن طارق» سلطان عمان هفتم خرداد ماه سفری دو روز به تهران داشت و در این سفر چهار سند همکاری بین مقامات دو کشور به امضا رسید. مقامات دو کشور چهار سند در حوزه همکاری‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری، همکاری در مناطق آزاد و همکاری در حوزه انرژی را به امضا رساندند. وزرای نفت و امور اقتصادی و دارایی و دبیرکل شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی از سوی ایران و وزرای انرژی، اقتصاد و تجارت عمان اسناد همکاری‌های مشترک دو کشور را امضا کردند. وزیر خارجه عمان در این سفر سلطان عمان را همراهی می‌کرد و وزرای خارجه در نشستی خبری به تشریح توافقات حاصله و مذاکرات انجام شده در این سفر پرداختند.

وزیر امور خارجه ایران سفر سلطان عمان به تهران را گام مهم جدیدی در مسیر تحکیم همکاری‌های راهبردی ۲ کشور خواند و گفت: سیاست همسایگی دولت سیزدهم، مبتنی بر راهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و گسترش و تقویت روابط با همسایگان و کشور‌های منطقه با جدیت به پیش می‌رود.

 آیت‌الله رئیسی دوم خرداد ۱۴۰۱ سفری یک روزه به مسقط داشت. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار