سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

رئیس جمهور آمریکا نتانیاهو را برای سفر به واشنگتن دعوت کرد

رئیس جمهور آمریکا نتانیاهو را برای سفر به واشنگتن دعوت کرد پس از کش‌وقوس‌های فراوان، رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از وی برای سفر به واشنگتن دعوت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی محتوای گفتگوی تلفنی وی با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا را منتشر کرد.

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد: نتانیاهو در تماس تلفنی طولانی‌مدت خود با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، تقویت همکاری‌های مشترک، مهار تهدید‌های ایران (!) و نیرو‌های وابسته به آن و تلاش برای برقراری صلح و ثبات در کرانه باختری را مورد بحث و بررسی قرار داد!

این دفتر در بیانیه خود با اشاره به طرح جنجالی اصلاحات قضایی نتانیاهو افزود: نتانیاهو رئیس جمهور آمریکا را در جریان قانونی که هفته آینده در کنست تصویب خواهد شد، قرار داد.

همچنین پس از کش‌وقوس‌های فراوان پیرامون چرایی عدم دعوت بایدن از نتانیاهو برای سفر به آمریکا، بالاخره دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بایدن در این تماس تلفنی از نتانیاهو دعوت کرده ضمن سفر به این کشور در نشستی که در آینده در آمریکا برگزار خواهد شد، شرکت کند.

این در حالی است که اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی قرار است فردا سه‌شنبه با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا دیدار کند.

منابع آگاه اعلام کرده‌اند که در این گفتگو مسائلی، چون فعالیت‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی و روابط نظامی ادعایی روسیه و ایران مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت. / مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار