گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

دیدار فرستاده بایدن با نتانیاهو

هماهنگ‌کننده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا، بعد از تنش اخیر در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی با لبنان وارد اراضی اشغالی شد و با نتانیاهو دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، «آموس هوکشتاین»، هماهنگ‌کننده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا در اراضی اشغالی با «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم اسرائیل امروز چهارشنبه درباره «مسائل منطقه‌ای و مسائل مربوط به همکاری» ایالات متحده و رژیم اسرائیل گفت‌وگو کرد.

 

هماهنگ‌کننده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا، با دستور کار زیرساخت‌های بین المللی و امنیت انرژی، دیروز سه‌شنبه به فلسطین اشغالی سفر کرده بود.

 

در بحبوحه تنش‌های شدید بین رژیم اسرائیل و بازیگران منطقه ای، هوکشتاین با «تسخی هنگبی»، مشاور امنیت داخلی این رژیم دیدار کرد. به گفته رسانه‌های اسرائیلی، برنامه آن‌ها شامل عادی سازی روابط با عربستان سعودی و همچنین مدیریت تنش با جنبش حزب الله لبنان است.

 

سفر این مقام آمریکایی به سرزمین‌های اشغالی چند روز پس از آن انجام شد که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا گفت: مقامات آمریکایی در حال مذاکره با همتایان سعودی خود برای میانجیگری میان عربستان و اسرائیل هستند.

 

بایدن در این اظهاراتش همچنین گفته بود، اسرائیل و عربستان سعودی هنوز «راه زیادی» تا عادی سازی روابط با یکدیگر دارند که شامل توافق دفاعی با واشنگتن و کمک به ایجاد برنامه هسته‌ای غیرنظامی می‌شود.

 

از سوی دیگر، این دیدار در بحبوحه افزایش تنش‌ها میان رژیم اسرائیل و حزب الله لبنان حائز اهمیت است. این تنش‌ها بعد از اقدامات اشغالگرانه صهیونیست‌ها در مرز لبنان از جمله تلاش برای ایجاد فنس حائل و شلیک چند راکت از سمت لبنان که بعدها مشخص شد کار گروه‌های فلسطینی مستقر در لبنان بوده، تشدید شد و ارتش رژیم اسرائیل این تحولات را بهانه‌ای برای حمله توپخانه‌ای به خاک لبنان قرار داد.

 

رسانه‌های لبنان اخیرا فاش کردند که بعد از این تنش، آمریکا از بیم تشدید تنش به اسرائیل فشار آورده تا طرح ایجاد فنس در نزدیکی روستای لبنانی «الغجر» را متوقف کرده، تا حزب الله نیز چادرهای خود را از نقطه صفر مرزی جمع کند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر