قیمت طلا امروز ۱۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا به کانال ۱۱۳ میلیون تومان برگشت قیمت سکه امروز ۱۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه بهار آزادی به کانال ۲۵۰ میلیون تومان برگشت این گروه از مادران به شرط تامین اعتبار رایگان بیمه می‌شوند جزییات عرضه اولیه فساپ دوشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۵ | شرایط ثبت سفارش و سهمیه هر کد کاهش تقاضای خرید در بازار طلا/ قیمت‌ها حباب دارد جزئیات زمانبندی واریز کالابرگ مهر ۱۴۰۵ برای خانوار‌های بهزیستی و کمیته امداد  فروش فوق العاده نقدی زامیاد ۱۴۰۵ | زمان ثبت‌نام و جزییات کامل ثبت نام جدید ایران خودرو ۱۵ مهر ۱۴۰۵ طرح فرسوده، مادران و عادی + جزییات و شرایط افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در مهر ۱۴۰۵ / جدول لیست جدید منتشر شد قیمت طلا امروز ۱۴ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۱۴ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار قیمت سکه امروز ۱۴ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار عرضه اولیه فپردیس ۱۵ مهر ۱۴۰۵ | قیمت، سهمیه و نحوه خرید آغاز فروش متری مسکن در تهران از چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵/ شرایط ثبت نام و جزییات نحوه بستن غیرحضوری حساب بانکی مازاد با سامانه حسام؛ بدون مراجعه به بانک

درخواست ۵ کشور اتحادیه اروپا برای تمدید ممنوعیت غلات اوکراین

درخواست ۵ کشور اتحادیه اروپا برای تمدید ممنوعیت غلات اوکراین وزیر کشاورزی مجارستان طی اظهاراتی اعلام کرد که ۵ کشور عضو اتحادیه اروپا که با اوکراین هم مرز هستند خواستار تمدید ممنوعیت واردات غلات اوکراینی به این اتحادیه شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از راشاتودی، ایستوان ناگی، وزیر کشاورزی مجارستان در مصاحبه‌ای با پایگاه خبری «ویلاگازداساگ» که روز شنبه منتشر شد، اعلام کرد که 5 کشور عضو اتحادیه اروپا که با اوکراین هم مرز هستند خواستار تمدید ممنوعیت واردات غلات اوکراینی به این اتحادیه شده‌اند.

به گفته وزیر مجارستانی، این ممنوعیت اقدامی ضروری برای محافظت از کشاورزان اتحادیه اروپا است که به دلیل واردات محصولات کشاورزی اوکراین دچار ضرر و زیان شده‌اند.

ناگی گفت: در مورد محدودیت واردات، مجارستان موضع مشترکی با بلغارستان، لهستان، رومانی و اسلواکی دارد و آن این است که کمیسیون اروپا باید ممنوعیت واردات محصولات غلات اوکراین را حتی پس از 15 سپتامبر تمدید کند چرا که این تنها راه برای محافظت از منافع کشاورزان اروپایی است.

وی در ادامه تأکید کرد «از آنجایی که شرکت‌های بزرگ کشاورزی در اوکراین در شرایط طبیعی بسیار خوب فعالیت می‌کنند و بدون مقررات حفاظت از محیط زیست که هزینه تولید در اتحادیه اروپا را افزایش می‌دهد، کار می‌کنند، هزینه‌های تولید محصولات کشاورزی اوکراین به‌طور قابل‌توجهی کمتر از آنچه کشاورزان اتحادیه اروپا با آن مواجه هستند، می‌باشد.

وی افزود که جنگ با روسیه نیز شرایطی را ایجاد کرده است که در آن صادرکنندگان اوکراینی سعی کرده‌اند غلات را کمتر از ارزش بازار بفروشند که این کار «در سال گذشته تأثیر ویران کننده‌ای بر غلات اروپای شرقی و مجارستان داشته است».

وی متعهد شد که به تلاش برای یافتن راه حل مشترک اروپایی برای وضعیت بازار غلات ادامه دهد، به طوری که "افزایش هزینه‌های کشورهای مرزی و منافع کشاورزان" را در نظر بگیرد.

با این حال، وی از کی‌یف خواست تا این ممنوعیت را اقدامی علیه اوکراین نبیند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار