وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

زاکانی: نیازمند الگوبرداری از شهدا و ترویج منش آن‌ها در جامعه‌ایم

زاکانی: نیازمند الگوبرداری از شهدا و ترویج منش آن‌ها در جامعه‌ایم شهردار تهران با بیان اینکه رهبر انقلاب فرموده‌اند اهل حق، بصیرت دارند و به موقع اهل قیامند، گفت: این ویژگی‌ها امروز تماما در مجموعه سپاه و بسیج وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر. نشست شهردار تهران و فرماندهان بسیج شهری با حضور سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص)، علیرضا زاکانی شهردار پایتخت، مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران و جمعی از مدیران شهری و فرماندهان بسیج در مجموعه باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.

 

در ابتدای این نشست علیرضا زاکانی در سخنانی کوتاه گفت: ما آرمانگرای واقع‌بین هستیم، آرمان‌های فراروی ما منشا گرفته از نگاهی تمدنی است و ما برای رسیدن به افق تمدنی که پیش زمینه ظهور است، نیازمند بهره‌گیری از الگو‌هایی مانند شهدا و ترویج منش آن‌ها در جامعه هستیم.


وی با بیان اینکه تهران ظرفیت‌های معنوی بسیاری دارد، تصریح کرد: یکی از تجلی‌های آن تشییع بی نظیر شهید سلیمانی بود که در این رویداد می‌توان حقیقت جامعه را به درستی دید. در برابر این حقیقت وظیفه ما سنگین است تا در برابر توطئه فرهنگی دشمنان منفعلانه عمل نکنیم.


زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جامعه برای پیشبرد اهداف خود نیاز به بسط ید دارد. این بسط ید را افرادی می‌توانند ایجاد کنند که دارای بصیرت، صبر و اخلاص هستند.


شهردار تهران در پایان تاکید کرد: سال ۷۵ رهبر انقلاب ویژگی‌هایی را برای افراد اهل حق برشمردند. ایشان در این رابطه فرمودند اهل حق بصیرت دارند و به موقع اهل قیامند. این ویژگی‌ها امروز تماما در مجموعه سپاه و بسیج وجود دارد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار