لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

درگیری بن گویر و گالانت در نشست کابینه اسرائیل

یک رسانه عبری زبان از درگیری بین دو وزیر کابینه نتانیاهو خبر داد و اعلام کرد، صدای جیغ و فریاد از داخل جلسه به گوش می‌رسید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۰۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه 7 تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر داد، دو وزیر نتانیاهو در جلسه امروز کابینه با یکدیگر درگیر و به جر و بحث پرداختند.

 

خبرهای رسیده از داخل نشست امروز کابینه رژیم صهیونیستی که به دلیل بیماری نتانیاهو از روز یکشنبه به امروز دو شنبه موکول شده بود، نشان می‌دهد که ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با یواف گالانت وزیر جنگ این رژیم بر سر صدور دستورات بازداشت احتیاطی علیه با یکدیگر درگیر شدند، چون بن گویر به دنبال بازداشت حداکثری فلسطینین بود.

 

در حاشیه بررسی موضوع بازداشت‌های احتیاطی، گالانت خطاب به بن گویر گفت: این دستورهای بازداشت هم علیه عرب‌ها است و هم علیه یهودیان اما شما چطور آن را در راستای جنگ خصمانه خود علیه من و شاباک قرار دادید.

 

بن گویر در پاسخ گفت: پاسخ من خیلی ساده است بازداشت احتیاطی برای قاتلان است نه (صهیونیست هایی) که اقدام به آسیب رساندن به املاک و دارایی‌های می‌کنند. گالانت هم پاسخ داد: دار و دسته تو به من و شاباک حمله می‌کنند.

 

بن گویر که از بازداشت شماری از صهیونیست‌ها به شدت عصبانی بود همچنان به مجادله خود ادامه داد و گفت، کسانی که چند خودرو را آتش می‌زنند یا چند تا شعار بر روی دیوار می‌نویسند را نمی توان با فلسطینیان مقایسه کرد.

 

گالانت گفت: کسانی را که بازداشت کردیم با گالن‌های بنزن دستگیر کردیم، بن گویر هم در پاسخ گفت: امیدوارم هوش و ذکاوت شما علیه عرب‌ها بهتر از آن چیزی باشد که از خصومتت علیه یهودیان نشان می‌دهید.

 

گفتنی است بن گویر از وزارت جنگ رژیم صهیونیستی می‌خواهد تا هر فلسطینی صرف نظر از اینکه در کجای فلسطین اشغالی زندگی می‌کند حتی فلسطینیان ساکن 1948 را به بهانه افزایش جرم و جنایت در بازداشت احتیاطی قرار دهد، این در حالی است که گالانت تاکید می‌کند، بازداشت‌های احتیاطی تنها با دستور وی ودر چارچوب آنچه که اسرائیل آن را مبارزه باتروریسم توصیف می‌کند، باید انجام شود و همین امر باعث درگیری فیما بین آنها شده است.

 

به نوشته این رسانه صهیونیستی، درگیری لفظی بین دو وزیر آنقدر بالا گرفت که نتانیاهو و چند وزیر مجبور شدند، در میان این مجادله ورود کرده و سعی در آرام کردن دو طرف بر آیند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار