چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

یک شهید و ۱۸ مجروح در حمله صهیونیست‌ها به آرامگاه حضرت یوسف

یک شهید و ۱۸ مجروح در حمله صهیونیست‌ها به آرامگاه حضرت یوسف رسانه‌های فلسطینی بامداد پنجشنبه از یورش صدها شهرک‌نشین صهیونیست به آرامگاه حضرت یوسف در شرق نابلس با همراهی نظامیان مجهز و مسلح این رژیم خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۲۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 20
کد خبر: ۱۹۵۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ جوانان فلسطینی و رزمندگان گروه‌های مقاومت نیز به مقابله مسلحانه با ورود اشغالگران به نابلس پرداختند که نظامیان رژیم تروریست صهیونیستی نیز به سمت آنها تیراندازی و گاز اشک‌آور پرتاب کردند.

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، هلال احمر فلسطین درباره این درگیری‌ها اعلام کرد در جریان تهاجم نیروهای اشغالگر به شرق نابلس، ۴ فلسطینی با گلوله واقعی مجروح شده که حال دو نفر از آنها وخیم است و ۱۵ مورد خفگی با گاز نیز گزارش شده است.

گردان نابلس به‌عنوان زیرمجموعه سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش مقاومت جهاد اسلامی طی بیانیه‌ای گفت که رزمندگان فلسطینی با نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست که به منطقه مقبره یوسف یورش برده بودند، درگیر شده‌اند.

رسانه‌های فلسطینی در ادامه گزارش دادند مبارزان مقاومت یک بمب را در نزدیکی یک بولدوزر نظامی متعلق به رژیم کودک‌کُش صهیونیستی در شرق نابلس منفجر کردند.

دقایقی بعد هلال احمر فلسطین از به شهادت رسیدن یک جوان فلسطینی بر اثر جراحت وارده در پی تیراندازی صهیونیست‌های تروریست خبر داد.

پیش از این نیز نظامیان صهیونیست با یورش به منزلی در شهر نابلس، دو جوان فلسطینی را شهید و دو تن دیگر را زخمی کرده بودند.

مرکز اطلاعات فلسطین (المعطی) گزارش داده از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون، ۲۰۶ فلسطینی طی حملات ارتش اشغالگر صهیونیستی و یا عملیات‌های شهادت طلبانه به شهادت رسیده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار