اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه

حمایت نمایندگان مجلس از برخورد پلیس با بی‌حجابی‌ها

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از اقدامات پلیس برای برخورد با تحرکات غیراخلاقی و مقابله با بی‌حجابی‌ها تاکید کرد: ما به عنوان نمایندگان مجلس قطعا از رفتار مسئولانه پلیس امنیت اخلاقی حمایت می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بیژن نوباوه نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با تاکید برا اینکه بسیاری از رفتارهای غیراخلاقی سازماندهی شده است، از اقدامات پلیس برای برخورد با تحرکات غیراخلاقی و مقابله با بی‌حجابی‌ها تقدیر کرد و گفت که این اقدامات پلیس باید مورد حمایت و پشتیبانی قرار گیرد.

 

اخیرا سردار منتظرالمهدی سخنگوی فراجا از استقرار گشت‌های خودرویی و پیاده پلیس در سراسر کشور با هدف انجام مأموریت‌ها و برخورد با افرادی که بر هنجارشکنی‌های اجتماعی اصرار دارند خبر داده بود.

 

اقدامات پلیس برای برخورد با بی‌حجابی‌ها به نظر می‌رسد در پی مطالبات خانواده‌ها و مردم انجام شده است. در همین راستا هم پویش‌هایی در سامانه «فارس من» ثبت شده و امضا کنندگان این پویش‌ها از اقدامات پلیس برای برخورد با بی‌حجابی تقدیر کرده اند.

 

در یکی از این پویش‌ها که با عنوان « از طرح جدید امنیت اخلاقی پلیس حمایت شود» ثبت شده و تا کنون نزدیک به 5 هزار حمایت کننده داشته، خطاب به مسئولان نوشته شده: « انتظار مردم از شما این است که با توجه به گسترش کشف حجاب که از توطئه‌های جنگ ترکیبی دشمن بر علیه مردم است ، همه جانبه از استقرار گشت‌های پلیس برای مقابله با هنجارشکنان خصوصاً کشف حجاب‌کنندگان، حمایت کنید.»

 

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در این باره گفت: یقینا بسیاری از بی‌نظمی‌های اجتماعی که در حال حاضر در کشور صورت می‌گیرد، از جمله کشف حجاب و عریان‌گری در شهر با خط استعماری در کشور در حال انجام است و دشمنان ما در این حوزه برای جامعه ما برنامه دارند.

 

وی افزود: متأسفانه آن طور که شایسته است برخورد لازم با این گونه بی‌عفتی‌ها چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی از سوی مسئولان امر صورت نمی‌گیرد و ما با مشکلاتی در این زمینه مواجه هستیم.

 

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: واقعیت این است که بسیاری از این رفتارها بزه‌های اجتماعی و مصداق نقض قانون است و قطعا باید با این پدیده مطابق قانون برخورد شود.

 

نوباوه خاطرنشان کرد: من خوشحال هستم که پلیس نسبت به هنجارشکنی‌ها و بی‌عفتی‌ها در سطح جامعه آگاهی دارد و به‌ویژه در دوره اخیر پلیس دارای عملکرد خوبی برای مقابله با این پدیده است و قطعا پلیس امنیت اخلاقی ما که وظیفه‌اش صیانت از حریم اخلاقی جامعه است، به وظایفش عمل می‌کند.

 

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما به عنوان نمایندگان مجلس قطعا از رفتار مسئولانه پلیس امنیت اخلاقی حمایت می‌کنیم و جز این هم راهی نیست و اگر کار در این زمینه به حال خود رها شود، بسیاری از رفتارهای غیراخلاقی که سازماندهی شده است، امنیت جامعه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مورد تهدید قرار می‌دهد و ما شاهد بروز مشکلات ثانویه در این بخش خواهیم بود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار