وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم فیلم / رژه دریایی سپاه با ۳۰۰۰ فروند شناور در خلیج فارس

نماینده مجلس: جرم‌انگاری فیلم‌برداری از پلیس را پیگیری می‌کنیم

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: اشاعه فساد و فحشا و فیلم گرفتن از پلیس حین برخورد با متخلفان همه بخشی از پازل دشمن است و فیلم گرفتن از پلیس همانند دیگر تخلفات باید جرم‌انگاری شده و برخورد لازم صورت گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۳۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 22
کد خبر: ۱۹۵۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ فیلم برداری از ماموران پلیس در هنگام عمل به وظایف قانونی خود و به هنگام مقابله با متخلفین و انتشار آن در شبکه های بیگانه، از مباحثی است که طی سال های اخیر مورد بحث بسیاری از رسانه ها و افراد قرار گرفته است.

پویش 16 هزار نفری برای جرم انگاری فیلم گرفتن از پلیس

مشکلاتی که این موضوع برای ماموران در هنگام ماموریت هایی که دارند ایجاد می کند موجب شده تا بسیاری از مخاطبان خبرگزاری فارس با راه اندازی پویشی خواستار جرم انگاری برای فیلم برداری از پلیس شده اند.

در این پویش که تا امروز ( شنبه 31 تیر) بیش از 16 هزار 500 از آن حمایت کرده اند، آمده است: در بسیاری از کشورهای دنیا تصویربرداری از پلیس جرم است. با توجه به برخورد و رفتارهای ناشایستی که برخی افراد با تکیه بر تلفن‌ همراه با پلیس انجام می‌دهند، لازم است انتشار تصویر پلیس یا ارسال آن به شبکه‌های ضدایرانی جرم‌ یا تخلف تلقی شود. خود پلیس می‌تواند سامانه‌ای برخط برای ارسال تخلفات نیروها یا مجرمین را ایجاد کند.

دشمن اشاعه فساد، فحشا و بی‌بند وباری در جامعه را مدیریت می‌کند

حجت‌الاسلام مجید ناصری نژاد نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به این مطالبه گفت: دشمن همانطور که اشاعه فساد، فحشا و بی‌بند وباری در جامعه را مدیریت می‌کند، به دنبال آن است تا با فیلم گرفتن از پلیس به هنگام مقابله با متخلفین در بحث بدحجابی و کشف حجاب پلیس را در انجام وظیفه قانونی‌اش تحت فشار قرار دهد.

وی افزود: هیچ خشونتی در رفتار پلیس با مرتکبین به کشف حجاب و اشاعه فحشا در جامعه نیست بلکه پلیس وظایف قانونی‌اش را اجرا می‌کند.

وی گفت: البته دربحث عفاف و حجاب پلیس تنها دستگاه مسؤول در این حوزه نیست و دستگاه‌های دیگر نیز باید به وظایف قانونی خود عمل کنند و نباید ما پلیس را در این زمینه تنها بگذاریم.

ناصری‌نژاد خاطرنشان کرد: دشمن همانطور که بحث قرآن‌سوزی را برنامه‌ریزی و مدیریت می‌کند و فساد و فحشا را در جامعه با اقدامات سازمان‌دهی شده‌اش گسترش می‌دهد، تصویربرداری از برخورد پلیس با متخلفین نیز می‌پردازد تا با انتشار تصاویر این برخوردها را اینگونه القا کند که پلیس ما یک پلیس خشن است.

وی افزود: قرآن‌سوزی، اشاعه فحشا و فیلم گرفتن از پلیس به هنگام انجام وظیفه قانونی همگی بخش‌های مختلف یک پازل هستند که مدیریت همه بخش‌های آن با دشمن است و ما باید یک نگاه جامع به این پازل داشته باشیم.

وی اظهار داشت: همانطور که کشف حجاب و اشاعه فحشا جرم است و در قانون برای آن جرم‌انگاری صورت گرفته، فیلم گرفتن از پلیس به هنگام انجام وظیفه قانونی جرم است و باید در قانون جرم‌انگاری برای آن صورت بگیرد و برای مرتکبین برخورد لازم را داشته باشیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر