نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات 

کاهش تخلفات بانک‌ها در رشد ترازنامه

کاهش تخلفات بانک‌ها در رشد ترازنامه معاون نظارت بانک مرکزی گفت: در ابتدای اجرای سیاست کنترل رشد ترازنامه، بانک‌های متعددی بودند که تخطی داشتند. در حال حاضر این آمار کاهش یافته و بانک‌هایی که ممکن است در یک ماه مشکلی داشتند، در ماه بعد آن را جبران می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ابوذر سروش» اظهار داشت: رشد ترازنامه بانک‌ها به صورت فصلی کنترل می‌شد اما از شهریور ۱۴۰۱ به صورت ماهیانه این موضوع را کنترل می‌کنیم و بانک‌هایی که به هر دلیل از حدود مقرر شده تخطی کنند را جریمه می‌کنیم.

وی افزود: در ابتدای اجرای سیاست کنترل رشد ترازنامه، بانک‌های متعددی بودند که تخطی داشتند. در حال حاضر این آمار کاهش یافته و بانک‌هایی که ممکن است در یک ماه مشکلی داشتند، در ماه بعد آن را جبران می‌کنند.

معاون نظارت بانک مرکزی اظهار داشت: وقتی رشد نقدینگی را کنترل می‌کنیم، بانک‌ها نیز دچار مضایقی می‌شوند و در برخی موارد نیاز است که رفتار خود را اصلاح کنند که جای تشکر دارد.

وی توضیح داد: در بحث موضوعات مالی، افزایش نرخ سپرده قانونی را داریم اگر رفتار بانک اصلاح نشود در کنار جلسات توجیهی آنها را به هیات انتظامی معرفی می‌کنیم و تا کنون تعداد معدود بوده است.

سروش در ادامه گفت: برخی بانک‌ها ناتراز هستند که این ناترازی بر رشد نقدینگی تاثیر دارد. چند بانک در شبکه بانکی ناتراز هستند. بنابراین حجم تسهیلاتی که در ماه باید پرداخت کنند را مشخص کردیم.

وی افزود: در خصوص برخی از بانک‌های ناتراز، علاوه بر کنترل رشد دارایی‌ها، رشد بدهی‌ها را تا زمان اصلاح ساختار و بازسازی کنترل می‌کنیم و پس از اصلاح ساختار، بدهی آنها نیز کنترل می شود./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار