قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

آیت الله رئیسی:‌ احیای واحدهای تولیدی نشانه عزم دولت در حمایت از تولید است

آیت الله رئیسی:‌ احیای واحدهای تولیدی نشانه عزم دولت در حمایت از تولید است رئیس‌جمهور گفت:‌ موفقیت‌های حاصله در بازگرداندن واحدهای تولیدی و صنعتی راکد به چرخه تولید، علاوه بر کمک به رشد و رونق اقتصادی، باعث احیای فرصت‌های شغلی از دست رفته و ارتقای امید و اعتماد عمومی می‌شود و به سایر فعالان اقتصادی نیز این امیدواری را می‌بخشد که دولت در حمایت و پشتیبانی از رونق تولید عزم جدی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت از استقبال پرشور مردم کهکیلویه و بویراحمد از دولت مردمی در جریان سفر دو روز گذشته رئیس جمهور به این استان تشکر کرد.

 

رئیس جمهور دراین‌باره گفت: همت جهادی همه دستگاه‌های مجری و حاکمیتی در تکمیل و به ثمر رساندن چندین پروژه مهم زیربنایی و خدماتی در حوزه‌های آب، برق، راه، پتروشیمی و درمان، که تکمیل بعضی از آن‌ها نزدیک به ۳۰ سال به طول انجامیده بود، علاوه بر به ثمر رساندن ثروت‌های قفل شده در این پروژه‌های نیمه‌تمام، رونق و رشد اقتصادی را از طریق ایجاد زمینه جذب سرمایه‌های جدید به استان‌ها موجب می‌شود.

 

وی افزود: در کنار تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، موفقیت‌های حاصله در بازگرداندن واحدهای تولیدی و صنعتی راکد به چرخه تولید نیز علاوه بر کمک به رشد و رونق اقتصادی، باعث احیای فرصت‌های شغلی از دست رفته و ارتقای امید و اعتماد عمومی می‌شود و به سایر فعالان اقتصادی نیز این امیدواری را می‌بخشد که دولت در حمایت و پشتیبانی از رونق تولید عزم جدی دارد.

 

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش همه دستگاه‌ها به ویژه متولیان مدیریت بازار کالا و خدمات مورد نیاز مردم را به پایش مستمر و دقیق‌تر وضعیت فعلی و آتی بازار فراخواند و تصریح کرد: پیش‌بینی هر وضعیت احتمالی با توجه به مناسبت‌ها و ایام خاص و نیز احتمالات مطرح دیگر یک ضرورت بسیار مهم برای دستگاه‌های مسئول در این زمینه است.

 

رئیس‌جمهور در ابتدای سخنان خود با تسلیت فرارسیدن ماه محرم و ایام عزای اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش، دهه محرم را، دهه خودسازی و بازشناخت شخصیت والای امام حسین (ع) اهل بیت علیهم السلام توصیف کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار