یارانه نقدی اردیبهشت واریز شد گازوئیل ۳ نرخی به تعویق افتاد / تاکید بر حل مشکل کامیون‌داران ماجرای نگهداری پول سهامداران عدالت در یک شرکت خصوصی / توضیحات سازمان خصوصی‌سازی قطع سهمیه سوخت خودرو‌های فاقد بیمه تا تیر به تعویق افتاد شارژ آخرین سهمیه بهاری بنزین بدون تغییر در کارت‌های سوخت ثبت سفارش خارج از نوبت برای آسیب‌دیدگان بندر شهید رجایی طرح فوریتی عبور از تنش آبی جنوب‌شرق تهران کلید خورد شرکت برق تهران: در پی افزایش زودهنگام دما و رشد شدید مصرف، برق هزار مشترک پر مصرف قطع شد پیش بینی بورس فردا ۲۹ اردیبهشت اختیار تعیین قیمت نان در هر استان به استانداران واگذار می‌شود تصویب سه‌نرخی شدن گازوئیل؛ زمان اجرا و قیمت‌ها هنوز نامشخص است وزارت نیرو: ۴۰۰۰ مگاوات نیروگاه تا پیک امسال ساخته می‌شود اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴

ورود فقط ۲۴۶ دستگاه خودرو به کشور

از ابتدای بهمن ماه سال ۱۴۰۱ تا ۳۱ خرداد ماه سال ۱۴۰۲، تعداد ۲۴۶ دستگاه خودرو به ارزش ۵.۴ میلیون دلار وارد کشور شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ گمرک جمهوری اسلامی ایران در خصوص آخرین آمار اعلام کرد در سه ماهه نخست سال 1402، آمار انواع خودروی سواری وارد شده به کشور ذیل ردیف تعرفه 8703، تعداد 241 دستگاه و به ارزش 5.6 میلیون دلار بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، رشد 517.95 درصدی در تعداد و 452.03 در صدی در ارزش دلاری داشته است. عمده خودروهای وارداتی شامل «آمبولانس» و خودروهای سواری با برند « ZOTYE »، «چانگان» و «بنز» بوده است.

 

 

در بررسی اطلاعات واردات انواع خودروی سواری از ابتدای بهمن ماه سال 1401 تا 31 خرداد ماه سال 1402، مشاهده می شود تعداد 246 دستگاه خودرو به ارزش 5.4 میلیون دلار وارد کشور شده است. در این مدت عمده خودروهای سواری وارد شده به کشور توسط شرکت «پارس خودرو» با 90 دستگاه خودرو به ارزش 966 هزار دلار صورت گرفته که سهمی بالغ بر 17.96 درصد از ارزش و 36.59 درصد از تعداد کل خودروها را شامل می شود. شرکت‌های «پاکرو سبز قشم» و «مهندسی مانی مهر آب خاک» نیز پس از آن، به ترتیب در جایگاه دوم و چهارم جدول قرار دارند.

از اول بهمن ماه 1401 تا 31 خرداد ماه 1402، بر اساس آخرین اطلاعات استخراج شده از سامانه آمار تجارت خارجی سازمان، 768 دستگاه خودرو به ارزش 12.5 میلیون دلار به دلیل عدم دریافت مجوزهای ترخیص، عدم صدور کد رهگیری بانک و یا عدم پرداخت حقوق ورودی در جریان انجام تشریفات ترخیص هستند. از این تعداد خودرو بیشترین میزان به لحاظ ارزش، متعلق به «شرکت تجارت بین المللی و پشتیبانی کرمان خودرو» به تعداد 300 دستگاه بوده است که سهمی بالغ بر 48 درصد از ارزش و 39 درصد از تعداد خودروهای سواری در جریان تشریفات ترخیص را تشکیل می‌دهد.

 

پس از آن، «شرکت سایپا» با 327 دستگاه خودرو و با سهم 29 درصد از ارزش و 43 درصد از تعداد و «بازرگانی کوشا خودرو نگین» با 53 دستگاه خودرو، با سهم 9 درصد از ارزش و 7 درصد از تعداد در رتبه های دوم و سوم قرار دارند.

تسنیم

ارسال نظر