عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

پنتاگون: موشک‌های کره شمالی به خاک آمریکا می‌رسند

پنتاگون: موشک‌های کره شمالی به خاک آمریکا می‌رسند یک مقام ارشد پنتاگون اذعان کرد موشک‌های کره شمالی قادر به حمله به خاک آمریکا هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، ژنرال جان آکویلینو فرماندهی جبهه هند-اقیانوس آرام ارتش آمریکا گفت که موشک‌های کره شمالی قادر به حمله به خاک آمریکا هستند.

 

وی که در اجلاس امنیتی آسپن سخنرانی می کرد افزود: موشک های بالستیکی که اخیرا توسط کره شمالی آزمایش شده، قابلیت رسیدن تا خاک آمریکا را دارند، با این حال مشخص نیست که اگر کلاهک های هسته ای بر روی آنها نصب شود، باز هم می توانند این مسافت را طی کنند یا خیر.

 

ژنرال آکویلینو اذعان کرد ما با ارزیابی توانایی‌های موشکی پیونگ یانگ، دریافتیم که این موشک ها می توان به خاک آمریکا برسد.

 

وی با اشاره به اینکه تمام توانایی‌های هسته‌ای پیونگ یانگ در حال بررسی است، خاطرنشان کرد این پروژه نیازمند کوچک سازی کلاهک‌های هسته‌ای است و مشخص نیست که آیا این کشور توانایی چنین کاری را داشته باشد.

 

این در حالی است که روز گذشته برای نخستین بار از حدود 40 سال پیش تاکنون، یک فروند زیردریایی مجهز به سلاح هسته‌ای آمریکا به منظور مقابله با تهدیدات کره شمالی وارد بندر بوسان در کره جنوبی شد.

 

آمریکا نسبت به بکارگیری تجهیزات استراتژیک بیشتر مانند ناوهای هواپیمابر، زیردریایی‌ها و بمب افکن‌های دور برد در کره جنوبی به منظور مقابله با کره شمالی که موشک های قدرتمند قاره پیمایی را آزمایش کرده، متعهد شده است.

 

کره شمالی چهارشنبه گذشته یک فروند موشک دور برد را از سواحل شرقی خود پرتاب کرد که رکورد طولانی ترین زمان پرواز موشک را ثبت کرد.

 

هیروکازو ماتسونو، دبیر اول کابینه ژاپن اعلام کرد این موشک به مدت 74 دقیقه در ارتفاع 6 هزار کیلومتری پرواز و مسافت حدود 1000 کیلومتری را طی کرد که این طولانی ترین زمان پرواز برای یک موشک کره شمالی است.

 

ماتسونو همچنین هشدار داد کره شمالی تکنولوژی را در اختیار دارد که به واسطه آن می تواند با موشک های بالستیک مجهز به کلاهک هسته‌ای به ژاپن حمله کند.

 

شلیک موشک‌های بالستیک کره شمالی با سرعت بی سابقه در سال گذشته، باعث شد تا چندی قبل سه کشور آمریکا، ژاپن و کره جنوبی در مورد افزایش تبادل اطلاعات به توافق برسند.

 

کره شمالی از سال 2017 تاکنون 14 فروند موشک با دامنه پروازی 5500 کیلومتر و بیشتر را آزمایش کرده که ژاپن آنها را در دسته موشک های بالستیک طبقه بندی می کند. بیشترین میزان پرتاب این موشک ها با 7 موشک در سال 2022 بوده است. از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون نیز پیونگ یانگ 4 فروند از این نوع موشک ها را آزمایش کرده است.

 

روابط بین متحدان آسیایی آمریکا در ماه‌های اخیر نیز به علت فعالیت‌های موشکی کره شمالی گرمتر شده است. به طوری که چندی قبل، آمریکا، ژاپن و کره جنوبی تمرینات دفاعی موشکی مشترکی را با هدف مقابله با تهدیدات کره شمالی برگزار کردند.

 

کره شمالی طی چند سال اخیر تلاش داشته تا با ارتقای توان تسلیحاتی خود بازدارندگی نظامی در برابر ائتلاف نظامی آمریکا و کره جنوبی ایجاد کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار