رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

هکر‌های چینی ایمیل‌های سفیر آمریکا را به سرقت بردند

هکر‌های چینی ایمیل‌های سفیر آمریکا را به سرقت بردند مقامات آگاه از هک شدن ایمیل سفیر آمریکا در پکن و سرقت محتوای صد‌ها هزار ایمیل دولتی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۳۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 21
کد خبر: ۱۹۵۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، رقابت‌های امنیتی میان چین و آمریکا و تلاش دو کشور برای جاسوسی از یکدیگر طی سال‌های اخیر افزایش پیدا کرده است. از اتهام واشنگتن به پکن درباره سرقت علمی و فناوری تا ورود بالون تجسسی چین به آسمان ایالات متحده که باعث تیره شدن روابط دو کشور شد، تنها بخشی از تلاش‌ها برای جمع آوری اطلاعات از سوی دو طرف است. اکنون آمریکا از حمله هکری چین به مقامات این کشور خبر می‌دهد.

 

بر این اساس، نشریه وال استریت ژورنال امروز در گزارشی اعلام کرد هکر‌های مرتبط با دولت چین به ایمیل نیکولاس برنز، سفیر آمریکا در پکن حمله سایبری کرده اند. برآورد‌ها حاکی از آن است که محتوای صد‌ها هزار ایمیل دولتی درپی این حمله سایبری به خطر افتاده است.

 

مقامات آگاه که نخواستند نامشان فاش شود تاکید دارند دنیل کریتن برینک، معاون وزیر خارجه آمریکا در حوزه شرق آسیا نیز به طور گسترده هدف حملات سایبری هکر‌ها قرار گرفته است که شرکت مایکروسافت اوایل ماه جاری این موضوع را تایید کرد.

 

وزارت خارجه آمریکا از ارائه جزئیات درباره حمله سایبری به این دو مقام بلندپایه آمریکایی خودداری کرده و افزود: تحقیقات درباره عملیات جاسوسی انجام شده در حال انجام است.

 

کریتن برینک پیش از گزارش وال استریت ژورنال، در جلسه استماع کنگره در سوالی پیرامون حمله سایبری به خود درپی رخنه هکر‌ها به شرکت ماکروسافت، گفت: من نمی‌توانم درباره تحقیقات در حال انجام از سوی اف بی آی ابراز نظر کنم. اما نمی‌توانم حمله سایبری به خود را رد کنم.

 

با این حال، سخنگوی سفارت چین در آمریکا در واکنش به اتهامات وارد شده به پکن در این باره اعلام کرد: چین به طور قاطع با حملات سایبری مخالف بوده و با هر شکلی از سرقت سایبری مبارزه می‌کند. این موضع ثابت و شفاف ما در این موضوع است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار