گرمای بی سابقه هوا در آمریکا رکورد زد-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

گرمای بی سابقه هوا در آمریکا رکورد زد

روز دوشنبه یکی از گرمترین روز‌های کره زمین بود بطوری که پس از ۹۰ سال رکورد گرمای هوا در آمريكا زده شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، آمریکا، اروپا و آسیا روز دوشنبه یکی از گرمترین روز‌های خود را پس از ۹۰ سال تجربه کردند. این گرما به اندازه‌ای بود که سران آمریکا به فکر احیای دیپلماسی آب و هوا با چین بودند.

 

براساس گزارش رویترز، آمریکا با گرمای بی سابقه در غرب و جنوب سوخت، در شمال شرق با باران‌های سیل زده و در غرب با دود آتش سوزی خفه شد. گرمای گنبدی شکلی برفراز آمریکا شکل گرفته که دمای هوا را در صحرای دره مرگ کالیفرنیا به ۱۲۸ فارنهایت (۵۳ درجه سانتیگراد) در روز یکشنبه رساند و رکورد ۹۰ سال اخیر را زد.

 

یک شهر دورافتاده در شمال غربی چین با اسم سانبائو، رکورد ۵۲.۲ درجه سانتیگراد (۱۲۶ فارنهایت) را به ثبت رساند. آتش‌سوزی‌های جنگلی در اروپا دمای آن را تا ۴۸ درجه سانتیگراد (۱۱۸ درجه فارنهایت) رساند، باعث شد مقامات ایتالیا و فرانسه هشدار‌های خطر مرتبط با گرما را صادر کنند.

 

دانشمندان مدت‌هاست هشدار داده‌اند که تغییرات آب‌وهوایی، ناشی از انتشار CO۲ از سوختن سوخت‌های فسیلی، موج‌های گرما را مکرر، شدید و کشنده‌تر می‌کند. آن‌ها می‌گویند که دولت‌ها برای جلوگیری از فاجعه آب و هوایی باید اقدامات جدی برای کاهش حذفیات انجام دهند.

 

سرویس تغییرات آب و هوایی کوپرنیک اتحادیه اروپا هم اعلام كرد سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۱ گرم‌ترین تابستان‌های تاریخ این قاره بوده اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر