گرمای بی سابقه هوا در آمریکا رکورد زد-راهبرد معاصر
عراقچی: خانواده «شارمهد» می‌توانند درخواست انتقال جسد بدهند | مشکلی با درخواست کالبد شکافی جسد نداریم اقدام عجیب اوکراین در قطع ارتباطات هوایی با ایران یمن: با موشک هایپرسونیک به پایگاه نواتیم اسرائیل حمله کردیم حمله آمریکا و انگلیس به یمن/شکار پهپاد پیشرفته آمریکایی جنگنده‌های اف-۱۵ آمریکا وارد خاورمیانه شدند پلیس آمستردام: پس از آشوب‌های بعد از بازی آژاکس و مکابی تل‌آویو ۵ زخمی به بیمارستان انتقال یافتند آرا الکترال ترامپ از ۳۰۰ گذشت ترامپ: در آینده‌ای نزدیک با پوتین صحبت می‌کنم؛ گفتگویم با نتانیاهو بسیار خوب بود بحران بی‌سابقه در برلین در پی فروپاشی دولت ائتلافی آلمان وزیر خارجه عراق: اخبار احتمال حمله ایران به اسرائیل از خاک ما صحت ندارد | اجازه استفاده از آسمان عراق بدون صدور مجوز از دولت را نمی‌دهیم پوتین پیروزی ترامپ در انتخابات را تبریک گفت وزیر دفاع آمریکا خطاب به ارتش: انتقال قدرت به دولت ترامپ آرام انجام می‌شود تعداد شهدای لبنان به ۳۱۰۲ نفر رسید نتانیاهو سفیر جدیدی در واشنگتن تعیین می‌کند پیروزی ترامپ بر دارایی ۱۰ ثروتمند بزرگ جهان افزود

گرمای بی سابقه هوا در آمریکا رکورد زد

روز دوشنبه یکی از گرمترین روز‌های کره زمین بود بطوری که پس از ۹۰ سال رکورد گرمای هوا در آمريكا زده شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، آمریکا، اروپا و آسیا روز دوشنبه یکی از گرمترین روز‌های خود را پس از ۹۰ سال تجربه کردند. این گرما به اندازه‌ای بود که سران آمریکا به فکر احیای دیپلماسی آب و هوا با چین بودند.

 

براساس گزارش رویترز، آمریکا با گرمای بی سابقه در غرب و جنوب سوخت، در شمال شرق با باران‌های سیل زده و در غرب با دود آتش سوزی خفه شد. گرمای گنبدی شکلی برفراز آمریکا شکل گرفته که دمای هوا را در صحرای دره مرگ کالیفرنیا به ۱۲۸ فارنهایت (۵۳ درجه سانتیگراد) در روز یکشنبه رساند و رکورد ۹۰ سال اخیر را زد.

 

یک شهر دورافتاده در شمال غربی چین با اسم سانبائو، رکورد ۵۲.۲ درجه سانتیگراد (۱۲۶ فارنهایت) را به ثبت رساند. آتش‌سوزی‌های جنگلی در اروپا دمای آن را تا ۴۸ درجه سانتیگراد (۱۱۸ درجه فارنهایت) رساند، باعث شد مقامات ایتالیا و فرانسه هشدار‌های خطر مرتبط با گرما را صادر کنند.

 

دانشمندان مدت‌هاست هشدار داده‌اند که تغییرات آب‌وهوایی، ناشی از انتشار CO۲ از سوختن سوخت‌های فسیلی، موج‌های گرما را مکرر، شدید و کشنده‌تر می‌کند. آن‌ها می‌گویند که دولت‌ها برای جلوگیری از فاجعه آب و هوایی باید اقدامات جدی برای کاهش حذفیات انجام دهند.

 

سرویس تغییرات آب و هوایی کوپرنیک اتحادیه اروپا هم اعلام كرد سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۱ گرم‌ترین تابستان‌های تاریخ این قاره بوده اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار