گرمای بی سابقه هوا در آمریکا رکورد زد-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات واشنگتن: همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم واکنش روسیه و چین به وتوی پیش نویس قطعنامه غزه توسط آمریکا

گرمای بی سابقه هوا در آمریکا رکورد زد

روز دوشنبه یکی از گرمترین روز‌های کره زمین بود بطوری که پس از ۹۰ سال رکورد گرمای هوا در آمريكا زده شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، آمریکا، اروپا و آسیا روز دوشنبه یکی از گرمترین روز‌های خود را پس از ۹۰ سال تجربه کردند. این گرما به اندازه‌ای بود که سران آمریکا به فکر احیای دیپلماسی آب و هوا با چین بودند.

 

براساس گزارش رویترز، آمریکا با گرمای بی سابقه در غرب و جنوب سوخت، در شمال شرق با باران‌های سیل زده و در غرب با دود آتش سوزی خفه شد. گرمای گنبدی شکلی برفراز آمریکا شکل گرفته که دمای هوا را در صحرای دره مرگ کالیفرنیا به ۱۲۸ فارنهایت (۵۳ درجه سانتیگراد) در روز یکشنبه رساند و رکورد ۹۰ سال اخیر را زد.

 

یک شهر دورافتاده در شمال غربی چین با اسم سانبائو، رکورد ۵۲.۲ درجه سانتیگراد (۱۲۶ فارنهایت) را به ثبت رساند. آتش‌سوزی‌های جنگلی در اروپا دمای آن را تا ۴۸ درجه سانتیگراد (۱۱۸ درجه فارنهایت) رساند، باعث شد مقامات ایتالیا و فرانسه هشدار‌های خطر مرتبط با گرما را صادر کنند.

 

دانشمندان مدت‌هاست هشدار داده‌اند که تغییرات آب‌وهوایی، ناشی از انتشار CO۲ از سوختن سوخت‌های فسیلی، موج‌های گرما را مکرر، شدید و کشنده‌تر می‌کند. آن‌ها می‌گویند که دولت‌ها برای جلوگیری از فاجعه آب و هوایی باید اقدامات جدی برای کاهش حذفیات انجام دهند.

 

سرویس تغییرات آب و هوایی کوپرنیک اتحادیه اروپا هم اعلام كرد سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۱ گرم‌ترین تابستان‌های تاریخ این قاره بوده اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار