وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

بیانیه وزارت کشور در محکومیت اقدام اهانت به قرآن

وزارت کشور در بیانیه‌ای در خصوص اقدام ضدبشری اهانت به قرآن کریم در سوئد، اعلام کرد: واکنش‌های جهانی به اهانت صورت گرفته نشان داد، جهان اسلام در مقابل اهانت‌کنندگان به ساحت مقدس قرآن کریم همواره محکم خواهد ایستاد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۳۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 22
کد خبر: ۱۹۵۷۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران امروز شنبه در بیانیه‌ای در خصوص اقدام ضدبشری اهانت به قرآن کریم در سوئد، اعلام کرد: واکنش‌های جهانی به اهانت صورت گرفته نشان داد، جهان اسلام در مقابل اهانت‌کنندگان به ساحت مقدس قرآن کریم همواره محکم خواهد ایستاد.

بیانیه وزارت کشور در محکومیت اقدام موهن یک شهروند سوئدی به شرح زیر است:

بسمه تعالی

«یُرِیدُونَ أَنْ یُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَیَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ یُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ»

(همواره می‌خواهند نور خدا را با سخنان باطل خود خاموش کنند؛ ولی خدا جز اینکه نور خود را کامل کند، نمی‌خواهد، هر چند کافران خوش نداشته باشند.)

«آیه ۳۲ سوره مبارکه توبه»

اهانت به ساحت قرآن مجید در کشور سوئد، اقدامی ناشی از کینه و بغض عمیق نسبت به دین مقدس اسلام و ارزش‌های والای آن است؛ اقدامی که خلاف تمام ارزش‌های انسانی و به بهانه آزادی با توهین و جسارت به مقدسات قریب به ۲ میلیارد مسلمان انجام شد.

واکنش‌های شدید کشورهای اسلامی به این جسارت مورد حمایت دولت سوئد نشان می‌دهد که جهان اسلام هیچ تسامحی بر سر ارزش‌های والای اسلامی خود ندارد و در مقابل اهانت‌کنندگان به ساحت مقدس قرآن کریم همواره خواهد ایستاد.

جای تأسف است که مدعیان آزادی بیان، مقدسات میلیاردها مسلمان را با حمایت از اقدام موهنان و سکوت در برابر هتاکی‌ها نادیده انگارند.

هنوز چند سالی از خودنمایی هیولای داعش ساخته و پرداخته غرب نگذشته است که یک داعش دیگر با تکفیر اعتقادات جهان اسلام این بار از قلب سرد اروپا رخ می‌نماید تا آتش جنگ دینی و ضدتمدنی را شعله‌ور کند. آن‌ها که برای اینگونه رفتارهای ضدانسانی، حق و مجوز قائلند، دانسته یا نادانسته هیزم اختلافات قومی-مذهبی و افراط‌گرایی را در جهان انباشته می‌کنند.

وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران و کارکنان آن از جمله استانداران، فرمانداران، شهرداران و بخشداران، با محکومیت شدید اقدام شنیع و درخواست محاکمه فوری عامل جنایت موهن و ضداخلاقی، از دولت سوئد می‌خواهند که فورا این اقدام ضدانسانی را محکوم کند و دست از حمایت عامل این جنایت و تقابل و سنگربندی در برابر جهان اسلام بردارد.

انتظار داریم نهادها و سازمان‌های بین‌المللی با محکومیت این اقدام هتاکانه و غیرانسانی نشان دهند که براساس رسالت تعریف شده برای آنان، به بهانه آزادی، در اهانت به ساحت مقدس مسلمانان ساکت نخواهند نشست و آن را قاطعانه محکوم خواهند کرد.

وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار