لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

وضعیت ترافیکی تهران امروز اول مرداد ۱۴۰۲

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران گفت: بزرگراه‌های شهید بابایی، امام علی (ع) و شهید باقری دارای ترافیکی روان هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 23
کد خبر: ۱۹۵۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: با رصد مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودرو‌ها در ساعات ابتدایی صبح روز یکشنبه یکم مرداد ماه نشان از معابر و بزرگراه‌هایی خلوت در سطح شهر تهران و احتمال تصادفات بخاطر افزایش سرعت‌ها توسط برخی از رانندگان دارد.

 

سرهنگ شریفی گفت: بزرگراه‌های باقری، اشرفی و امام علی (ع)، صیاد، یادگار همچنین محدوده نصر در مسیر غرب به شرق که معمولا پر ترافیک بود الان در هر دو مسیر دارای ترافیکی روان و خلوت می‌باشد و در مسیر خیابان آزادی در مسیر غرب به شرق که معمولا متراکم بود وضعیت خوبی را شاهد هستیم.

 

ریس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ افزود: محدوده بزرگراه‌های نواب، همت و زین الدین وضعیت ترافیکی نیمه سنگین، ولی در حال حرکت می‌باشد.

 

سرهنگ شریفی گفت: در محدوده جنوب به شمال تونل توحید نیز شروع ترافیک را شاهد هستیم.

 

وی بیان داشت: برخی رانندگان ممکن است با دیدن خلوتی معابر شهر تهران، قصد سرعت و سبقت جهت زودتر رسیدن و یا قصد انجام حرکات نمایشی و لایی کشی که به این دسته از رانندگان توصیه میگردد فریب خلوتی معابر را نخورند چرا که همیشه حادثه در کمین است و سرعت‌های بالا همیشه خطر ساز و خطر آفرین می‌باشند پس با رعایت قانون، همواره با سرعت مقرره در سطح معابر خلوت صبجگاهی و خلوت تردد نمایید.

 

وی همچنین گفت: تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ در تمامی تقاطع‌ها و معابر و میادین شهر تهران بمنظور کنترل سرعت‌ها و سبقت‌ها حضور دارند چرا که برخی رانندگان با دیدن خلوتی معابر برخی رانندگان ممکن است سرعت خودروی خود را بالا برده و باعث حادثه و تصادفات دلخراش شوند.

 

سرهنگ شریفی بیان داشت: رانندگان پس از خرابی، خودرو را به منتهی الیه سمت راست راه منتقل نمایند و حتما جهت اطلاع دیگر رانندگان و قبل از حادثه حتما از مثلث شبرنگ استفاده نمایند تا دیگر رانندگان نیز بتوانند به موقع از خرابی خوردوی شما مطلع و تصمیم درستی در انتخاب مسیر داشته باشند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار