سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست

بادامچیان: فهرستی از افراد را برای انتخابات گزینش کرده‌ایم

بادامچیان: فهرستی از افراد را برای انتخابات گزینش کرده‌ایم دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به انتخابات آینده، گفت: ما در حزب مؤتلفه فهرستی از افراد را گزینش کردیم و معتقدیم هر کس حقش این است که بیاید و در انتخابات شرکت کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 23
کد خبر: ۱۹۵۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به شروع فعالیت‌های انتخاباتی حزب موتلفه خاطرنشان کرد: مؤتلفه در حال حاضر به وظایف خود عمل می‌کند و کمیته انتخابات مؤتلفه و معاونت سیاسی انتخاباتی‌اش دائم مشغول کار هستند و حدودا فهرستی از افراد را گزینش کردیم و معتقدیم هر کس حقش این است که بیاید و در انتخابات شرکت کند.

 

وی افزود: ما فعالیت‌های انتخاباتی کشور را رصد می‌کنیم و افراد خودمان و افرادی که مطرح هستند را ارزیابی کرده و به رقبا هم نگاه می‌کنیم، اینکه چه کسانی هستند. همچنین فضا را ارزیابی می‌کنیم که به عنوان مثال رقبای منطقی و خوب چه کسانی هستند. رقبای داغ و احساسی چه کسانی هستند. کار شورای انتخابات از این کارها است که در حال فعالیت است.

 

بادامچیان در پاسخ به این سوال که حزب موتلفه ذیل شورای وحدت یا شورای ائتلاف در انتخابات سال جاری شرکت خواهد کرد، گفت: در حال حاضر هیچ‌کدام از احزاب جریان انقلاب ذیل یکدیگر قرار نگرفته‌اند و جمع نمی‌شوند و هرکدام هم راه خودشان را می‌روند، کما اینکه دیگران هم راه خودشان را می‌روند.

 

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: انتظار اینکه الان همه این‌ها با هم یکی بشوند دور از منطق است و دور از اتفاقی است که رخ خواهد داد و هرکدام هم کار خودشان را انجام می‌دهند، نزدیک انتخابات که می‌شود این بحث که حالا همه ما باید با یکدیگر یکی بشویم یا این‌که آن فهرست با چه عنوانی باشد زمان انتخابات و نزدیک انتخابات مشخص می‌شود.

 

وی در ادامه گفت: مثلا شما ملاحظه کنید هر سال در انتخابات‌ها ما عناوین گوناگون داشته‌ایم. یک روزی تشکل‌های همسو داشته‌ایم، یک زمانی جمنا بوده، یکی روزی آبادگران ایران اسلامی را داشتیم و امروز هم شورای ائتلاف را داریم. این در زمان انتخابات مشخص می‌شود. الان مؤتلفه در حال حاضر به وظایف خود عمل می‌کند و کمیته انتخابات مؤتلفه و معاونت سیاسی انتخاباتی‌اش دائم مشغول کار هستند.

 

پیش از این مهدی عرب صادق، معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی  از تصویب اصول انتخاباتی 6گانه و ذیل آن سیاست‌های انتخاباتی 12گانه در شورای مرکزی این حزب خبر داده و گفته بود: شورای انتخابات پیشنهادی معاونت سیاسی حزب موتلفه مورد تصویب همه اعضای شورای مرکزی این حزب قرار گرفت و همه اعضا برای افزایش میزان مشارکت در انتخابات و رقابت اخلاق مدارانه فعالیت خواهند کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار