پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست

سامانه شفافیت اموال و دارایی بانک‌ها راه‌اندازی می‌شود

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم با بیان اینکه مصوباتی به ویژه برای مقابله با بی انضباطی بانک‌ها داشتیم، گفت: سامانه شفافیت اموال و دارایی بانک‌ها راه‌اندازی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 23
کد خبر: ۱۹۵۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  محسن زنگنه در حاشیه جلسه علنی امروز (یکشنبه اول مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی طی نشست خبری درباره مصوبات کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه، اظهار داشت: کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه، تاکنون بیش از ۱۰ روز است که به بررسی این لایحه می‌پردازد. البته جلسات ما در برخی از روزها در دو و سه شیفت برگزار شد.

 

وی بیان کرد: تا الان بحث‌های مربوط به تورم، رشد اقتصادی و اصلاح ساختار بودجه به طور کامل به پایان رسیده است و البته برخی از موارد هم مراعا مانده است تا اصلاح و تعیین تکلیف شود.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: همچنین مصوباتی برای تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار داشتیم و دستگاه‌ها مکلف شدند که صدور مجوزها را از طریق درگاه رسمی مجوزها انجام دهند.

 

زنگنه ادامه داد: در حوزه مردمی سازی اقتصادی، الزام دولت آن است که طی سه سال اقدام به واگذاری شرکت‌های دولتی پیش رود که سهام دولت در آنها بیش از ۵۰ درصد است.

 

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: درباره ساختار نظام بانکی هم مصوباتی به ویژه برای مقابله با بی انضباطی بانک‌ها داشتیم.

 

وی افزود: ما جدولی را تعریف کردیم و بر اساس آن مقرر شد که بانک‌ها نسبت کفایت سرمایه خود را افزایش دهند. دولت ملزم شد تا سامانه‌ای برای شفاف سازی اموال و مستغلات و سهام داری بانک‌ها تشکیل دهد.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: بانک‌ها مکلفند ظرف مدت مقرر تمام اموال و دارایی‌های خود را در این سامانه درج کنند. بعد از این مدت پیش بینی شده اگر اموال، ملک و مستغلاتی یا سهامی کشف شود که در سامانه ثبت نشده باشد، بانک مرکزی اختیار تملک این دارایی‌ها را دارد.

 

زنگنه تاکید کرد: بی انضباطی بانک‌های خصوصی و دولتی باعث تورم شده است. بانک مرکزی را به عنوان مرجع اصلی مهار تورم معرفی کردیم و بانک مرکزی باید تا آخر فروردین هر سال برنامه خود را برای مهار تورم اعلام کند.

 

وی اظهار داشت: دولت را ملزم کردیم که تسهیلات را به سمت تولید سوق دهد. هر گونه سود مرکب و سود بر سود را ممنوع کردیم که اثرات خوبی بر تولید خواهد داشت.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: درباره تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ما شرایطی را ایجاد کردیم که پروژه‌های را که امکان‌پذیر است، دولت یا به صورت مشارکتی با بخش خصوصی انجام دهد یا به کل به بخش خصوصی واگذار کند.

 

وی اظهار داشت: درباره بدهی‌ها هم بندی آوردیم که دولت را در افزایش بدهی‌هایش محدود کردیم. برخی می‌گویند که سرعت بررسی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه کم است که باید توضیح دهم که اصرار هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی آن است که ابعاد مختلف موضوعات را در نظر گیریم./ فارس

ارسال نظر