آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

تایوان برای حمله احتمالی چین آماده می‌شود

تایوان برای حمله احتمالی چین آماده می‌شود تایوان هفته جاری تمرینات دفاعی شبیه‌سازی حمله هوایی چین را آغاز کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 23
کد خبر: ۱۹۵۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع ملی تایوان امروز (یک‌شنبه) گزارش داد که دوشنبه تا جمعه هفته جاری تایوان تمرینات دفاعی شبیه‌سازی حمله هوایی چین را اجرا می‌کند و غیرنظامیان را آماده می‌کند که در صورت حمله چین چه اقداماتی انجام دهند.

خبرگزاری سی‌ان‌اِی در این باره در گزارشی اعلام کرد که در زمان انجام این مانور غیرنظامیان ملزم خواهند شد تا پناه بگیرند. به گفته دپارتمان حمل و نقل تایپه، در برخی از مناطق، از رانندگان خواسته می‌شود تا خودرو‌های خود را متوقف کرده و آن‌ها را تخلیه کنند، مسافران حمل و نقل عمومی هم این کار را انجام می‌دهند و به این ترتیب شهر‌ها تقریباً متوقف می‌شوند.

هدف کل این رزمایش کاهش تلفات در صورت حمله چین به تایوان است در چند هفته گذشته، چین رکورد تعداد کشتی‌های جنگی که به آب‌های اطراف تایوان ارسال کرده را زده است. به گفته مقامات آمریکایی، ارزیابی فعلی دولت آمریکا این است که «شی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین، در تلاش است تا برای درگیری در سال ۲۰۲۵ یا ۲۰۲۷ آماده شود.

در مقابل تایوان در بیانیه‌ای گفت: «آشنایی با مکان پناهگاه‌های حمله هوایی و روش‌های تخلیه به بهبود زمان واکنش و بقای افراد در مواجهه با تهدیدات واقعی کمک می‌کند». / باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار