تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

تعویق در راه‌اندازی بازار متشکل ارزی

رئیس کل اسبق بانک مرکزی گفت: تشکیل بازار متشکل ارزی، حلقه دوم بعد از اصلاح نرخ ها است. بانک مرکزی یک قدم شجاعانه و جدی در اصلاحات ارزی برداشته و به سمت تک نرخی کردن حرکت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 18
کد خبر: ۱۹۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر ، طهماسب مظاهری رئیس کل اسبق بانک مرکزی گفت: تشکیل بازار متشکل ارزی، حلقه دوم بعد از اصلاح نرخ‌ها است. آقای همتی و دوستانشان در بانک مرکزی در اصلاحات ارزی یک قدم شجاعانه و جدی برداشتند که به سمت تک نرخی کردن حرکت کردند.

 

طهماسب مظاهری در تماس تلفنی با برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت و گو، با اشاره به تعویق تشکیل بازار متشکل ارزی گفت: تشکیل بازار متشکل ارزی، حلقه دوم بعد از اصلاح نرخ ها است. آقای همتی و دوستانشان در بانک مرکزی در اصلاحات ارزی یک قدم شجاعانه و جدی برداشتند که به سمت تک نرخی کردن حرکت کردند.

 

وی افزود: با تدابیر انجام شده، در حال حاضر کمتر کسی می تواند ارز 4200 تومانی را از بانک مرکزی بگیرد و ارز نیما را هم به سمت نرخ تعادلی حرکت دهد و در نتیجه ارز نرخ آزاد هم به سمت کاهشی سیر کرده و متعادل شده است.

 

رئیس سابق بانک مرکزی با اظهار بر اینکه بازار متشکل ارزی می‌تواند ابزار کنترلی و پیش بینی برای این نظام ارزی باشد، که شکل پیدا کرده است، خاطر نشان شد: مزیت اصلی بازار متشکل ارزی می‌تواند این گونه باشد که بانک مرکزی و سیاست گذاران ارزی با یک دید رو به جلو و پیش بینی نسبت به تحولاتی که روی نرخ ارز می تواند در یک، دو روز و یا یک هفته آینده شکل بگیرد، بازار را رصد کنند و قبل از اینکه هر اتفاقی در بازار بیفتد و نوساناتی در بازار به وجود بیاید با آمار گیری و گرفتن شاخص هایش، آن را تشخیص دهند و برای مقابله با نوسانات غیر مطبوع تدبیر اتخاذ کنند.

 

وی تاکید کرد: تحقق و پیاده شدن بازار متشکل ارزی منوط بر این است که ساختار آن به شکل کامل و دقیق طراحی و همه جزئیات در آن دیده شده باشد و مهمتر از آن مجریان این طرح که یک بخشی در معاونت ارزی و بین‌الملل بانک مرکزی هستند و بخش عمده مجریان این کار، مدیران ارزی در معاونت بین الملل و شعب ارزی بانک ها هستند که باید بدانند برای تمام سوالات و اتفاقات و حالاتی که ممکن است پیش بیاید، در حدی که می شود پیش بینی کرده و راه حل مناسب را دیده باشند.

 

مظاهری متذکر شد: یک هفته، دو هفته یا یک ماه تاخیر در راه‌اندازی بازار متشکل ارز برای اینکه به نقطه کامل تری برسیم، اشکالی ندارد و می‌توان تحمل کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار