مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس

نتانیاهو: ضرورت داشته باشد علمیات گسترده‌ای علیه غزه انجام می‌دهیم

نتانیاهو: ضرورت داشته باشد علمیات گسترده‌ای علیه غزه انجام می‌دهیم
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 18
کد خبر: ۱۹۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر ، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه برای دیداری دو روزه راهی اوکراین شد.

 

به گزارش روزنامه صهیونیستی تایمز اسرائیل، وی در کی‌یف با «ولادیمیر زلنسکی» رئیس جمهور و «ولادیمیر گرویسمن» نخست وزیر اوکراین که هر دو نیز یهودی هستند دیدار خواهد کرد.

 

این دیدار در حالی صورت می‌گیرد که رژیم صهیونیستی روز گذشته سه فلسطینی را در نوار غزه به شهادت رساند و شامگاه جمعه و بامداد شنبه نیز سه موشک به سوی شهرک‌های اطراف نوار غزه شلیک شد.

 

نتانیاهو که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز به شمار می‌آید پیش از سفر در جمع خبرنگاران گفت که در صورت ضرورت، این رژیم هیچگونه تردیدی در انجام عملیات گسترده علیه حماس در نوار غزه نخواهد داشت حتی اگر این حمله در اوج رقابت‌های انتخاباتی باشد.

 

وی افزود: «در صورت ضرورت حملات گسترده‌ای را آغاز خواهیم کرد. من اظهاراتی شنیدم که من از انجام عملیات نظامی گسترده به دلیل انتخابات خودداری می‌کنم. این نادرست است.»

نتانیاهو اضافه کرد: «هر کسی که من را می‌شناسد می‌داند که من واقعیت‌ها را در نظر می‌گیرم و بر اساس همکاری کامل با نیروهای امنیتی و با مسئولیت کامل اقدام می‌کنم.»

 

نتانیاهو اولین مقام خارجی خواهد بود که پس از انتخاب زلنسکی به اوکراین سفر می‌کند و بر اساس گزارش‌های تایید نشده، نتانیاهو قصد دارد در این سفر میان اوکراین و روسیه نقش میانجی را ایفا کند.

پس از بروز تنش‌ها میان کی‌یف و مسکو، رژیم صهیونیستی بر خلاف کشورهای غربی تلاش کرد که نقش بیطرف را داشته باشد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار