بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام

نتانیاهو: ضرورت داشته باشد علمیات گسترده‌ای علیه غزه انجام می‌دهیم

نتانیاهو: ضرورت داشته باشد علمیات گسترده‌ای علیه غزه انجام می‌دهیم
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 18
کد خبر: ۱۹۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر ، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه برای دیداری دو روزه راهی اوکراین شد.

 

به گزارش روزنامه صهیونیستی تایمز اسرائیل، وی در کی‌یف با «ولادیمیر زلنسکی» رئیس جمهور و «ولادیمیر گرویسمن» نخست وزیر اوکراین که هر دو نیز یهودی هستند دیدار خواهد کرد.

 

این دیدار در حالی صورت می‌گیرد که رژیم صهیونیستی روز گذشته سه فلسطینی را در نوار غزه به شهادت رساند و شامگاه جمعه و بامداد شنبه نیز سه موشک به سوی شهرک‌های اطراف نوار غزه شلیک شد.

 

نتانیاهو که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز به شمار می‌آید پیش از سفر در جمع خبرنگاران گفت که در صورت ضرورت، این رژیم هیچگونه تردیدی در انجام عملیات گسترده علیه حماس در نوار غزه نخواهد داشت حتی اگر این حمله در اوج رقابت‌های انتخاباتی باشد.

 

وی افزود: «در صورت ضرورت حملات گسترده‌ای را آغاز خواهیم کرد. من اظهاراتی شنیدم که من از انجام عملیات نظامی گسترده به دلیل انتخابات خودداری می‌کنم. این نادرست است.»

نتانیاهو اضافه کرد: «هر کسی که من را می‌شناسد می‌داند که من واقعیت‌ها را در نظر می‌گیرم و بر اساس همکاری کامل با نیروهای امنیتی و با مسئولیت کامل اقدام می‌کنم.»

 

نتانیاهو اولین مقام خارجی خواهد بود که پس از انتخاب زلنسکی به اوکراین سفر می‌کند و بر اساس گزارش‌های تایید نشده، نتانیاهو قصد دارد در این سفر میان اوکراین و روسیه نقش میانجی را ایفا کند.

پس از بروز تنش‌ها میان کی‌یف و مسکو، رژیم صهیونیستی بر خلاف کشورهای غربی تلاش کرد که نقش بیطرف را داشته باشد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار