سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند

توضیحات میراحمدی درباره وضعیت مرز خسروی برای تردد زائران

رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: در توافق با طرف عراقی، مرز تمرچین و مرز خسروی به صورت ۲۴ ساعته خواهد بود. با توجه به حجم گرمای امسال، مرز باشماق و خسروی مرزهای مناسبتری برای تردد خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مجید میراحمدی معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور و رییس ستاد مرکزی اربعین امروز دوشنبه (2 مرداد) در حاشیه جلسه ستاد مرکزی اربعین گفت: ثبت نام زائرین در سامانه سماح از فردا (سوم مرداد) ۱۰ صبح آغاز می‌شود.

 

وی افزود: مبلغ تعیین شده برای بیمه زائران را به ازای هر نفر ۳۵ هزار تومان است اما مبلغ پرداختی بیمه‌گر بین ۴۰ تا ۷۰ درصد افزایش خواهد داشت.

 

میر احمدی گفت: در توافق با طرف عراقی، مرز تمرچین و مرز خسروی به صورت ۲۴ ساعته خواهد بود. با توجه به حجم گرمای امسال، مرز باشماق و خسروی مرزهای مناسبتری برای تردد خواهد بود.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور تصریح کرد: افزایش قابل توجه گیت‌های خروج کشور نیز پیش‌بینی شده است. آنچه که ما را نگران می‌کند، تعداد وسایل حمل و نقل عمومی است. جابجایی بیش از ۴ میلیون زائر بسیار دشوار است و به دستور شخص رئیس جمهور ۲ میلیون اتوبوس تعبیه شده است.

 

وی ادامه داد: توصیه ما به استفاده زائران از وسایل نقلیه شخصی است. به این منظور پارکینگ‌هایی پیش بینی شده است.

 

میراحمدی ادامه داد: با توجه به اینکه وسایل نقلیه شخصی ظرفیت پنج نفر مسافر را دارد، پیشنهاد ستاد مرکزی اربعین، «نظر مسافر» است که نحوه آن اطلاع‌رسانی می‌شود.

 

رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: گذرنامه اربعین برای کسانی که به هر نحوی فاقد گذرنامه هستند، در ماه محرم و صفر قابل استفاده است که شرط آن ثبت نام در سامانه سماح است.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور تصریح کرد: بانک مرکزی پیش بینی‌هایی برای تامین ارز زائران اربعین صورت داده است که در جلسه امروز مصوب شد و نحوه دریافت آن، اطلاع‌رسانی می‌شود.

در حال تکمیل.../فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار