جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار

آخرین وضعیت مرز خسروی/افزایش تعداد زائران از هفته آینده

استاندار کرمانشاه، مرز خسروی را نزدیک‌ترین مرز ایران به عتبات عالیات دانست، گفت: این مرز می‌تواند برای هم‌وطنانی که در نیمه شمالی کشور حضور دارند، یکی از بهترین انتخاب‌ها باشد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۸ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدطیب صحرایی با اشاره به آمادگی استان کرمانشاه برای پذیرایی از زائران اربعین گفت: فضای استان، به خصوص قصر شیرین و مرز خسروی به طور کامل آماده پذیرش زائران است. به طور سنتی، در مرز خسروی، تعداد زوار به صورت تدریجی افزایش پیدا می‌کند. لذا فکر می‌کنیم که از هفته آینده تعداد زائران افزایش چشمگیری داشته باشد.

استاندار کرمانشاه با تأکید بر آمادگی کامل این استان در پذیرش زائران، اضافه کرد: آمادگی بسیار خوبی در زمینه امکانات زیرساختی و موکب‌ها وجود دارد؛ امیدواریم بتوانیم به خوبی به مردم خدمت کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه امکانات مرز خسروی در شرایط فعلی بسیار تقویت شده و نزدیک‌ترین نقطه از مرزهای جمهوری اسلامی به عتبات عالیات است؛ به زائران به ویژه هم‌وطنان ساکن در نیمه شمالی کشور توصیه کرد این مرز را که از بهترین و کوتاه‌ترین مسیرهاست، برای حضور در مراسم اربعین انتخاب کنند.

صحرایی خاطرنشان کرد: آمار تردد از مرزهای استان کرمانشاه به‌طور روزانه در حال افزایش است؛ لذا توصیه می‌کنیم زائران هرچه زودتر حرکت خود را آغاز کنند تا در روزهای آخر ازدحام ایجاد نشود و سفر راحت‌تری داشته باشند.

رئیس ستاد اربعین استان کرمانشاه گفت: سال گذشته بیش از ۲۵۰ هزار نفر از مرز استان خارج شدند و امیدواریم این رقم تا ۱ میلیون نفر افزایش داشته باشد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار