وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

آخرین وضعیت مرز خسروی/افزایش تعداد زائران از هفته آینده

آخرین وضعیت مرز خسروی/افزایش تعداد زائران از هفته آینده استاندار کرمانشاه، مرز خسروی را نزدیک‌ترین مرز ایران به عتبات عالیات دانست، گفت: این مرز می‌تواند برای هم‌وطنانی که در نیمه شمالی کشور حضور دارند، یکی از بهترین انتخاب‌ها باشد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۸ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدطیب صحرایی با اشاره به آمادگی استان کرمانشاه برای پذیرایی از زائران اربعین گفت: فضای استان، به خصوص قصر شیرین و مرز خسروی به طور کامل آماده پذیرش زائران است. به طور سنتی، در مرز خسروی، تعداد زوار به صورت تدریجی افزایش پیدا می‌کند. لذا فکر می‌کنیم که از هفته آینده تعداد زائران افزایش چشمگیری داشته باشد.

استاندار کرمانشاه با تأکید بر آمادگی کامل این استان در پذیرش زائران، اضافه کرد: آمادگی بسیار خوبی در زمینه امکانات زیرساختی و موکب‌ها وجود دارد؛ امیدواریم بتوانیم به خوبی به مردم خدمت کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه امکانات مرز خسروی در شرایط فعلی بسیار تقویت شده و نزدیک‌ترین نقطه از مرزهای جمهوری اسلامی به عتبات عالیات است؛ به زائران به ویژه هم‌وطنان ساکن در نیمه شمالی کشور توصیه کرد این مرز را که از بهترین و کوتاه‌ترین مسیرهاست، برای حضور در مراسم اربعین انتخاب کنند.

صحرایی خاطرنشان کرد: آمار تردد از مرزهای استان کرمانشاه به‌طور روزانه در حال افزایش است؛ لذا توصیه می‌کنیم زائران هرچه زودتر حرکت خود را آغاز کنند تا در روزهای آخر ازدحام ایجاد نشود و سفر راحت‌تری داشته باشند.

رئیس ستاد اربعین استان کرمانشاه گفت: سال گذشته بیش از ۲۵۰ هزار نفر از مرز استان خارج شدند و امیدواریم این رقم تا ۱ میلیون نفر افزایش داشته باشد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار