واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز واکنش عراقچی به حمله پهپادی به دفتر نخست‌وزیر اقلیم کردستان: باید در برابر ترفند‌های پرچم دروغین هشیار باشیم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: کشتی جنگی دشمن سعودی را به آتش کشیدیم

غیبت سوال برانگیز پادشاه عربستان از محافل رسمی

غیبت سوال برانگیز پادشاه عربستان از محافل رسمی یک حساب کاربری در توییتی اعلام کرد که ملک سلمان بن عبدالعزیز به مدت دوماه غایب و وضعیت سلامتی وی بسیار محرمانه است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، حساب کاربری «مجتهد» افشاگر اسرار آل سعود در توییتی نوشت: وضعیت سلامت «ملک سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان سعودی بسیار محرمانه نگاه داشته می‌شود. آخرین اطلاعات حاکی از آن است که وی در کاخ «السلام» جده است که در آن بخش مراقبت‌های پزشکی وجود دارد.

 

مجتهد در ادامه افزود: آخرین حضور وی در جلسه کابینه به 23 مه یعنی دو ماه پیش باز می‌گردد.

 

این حساب کاربری تاکید کرد: جزئیاتی از وضعیت سلامتی وی در دست نیست؛ اما آنچه مسلم است غیبت او است.

 

مجتهد نوشت: خبری در خصوص ملک سلمان بن عبدالعزیز در روز عید قربان منتشر نشد و در نماز عید قربان حاضر نشد. وی حتی در ایام حج از روسای هیئت‌ها در منا استقبال نکرد.

 

به گفته مجتهد، ملک سلمان بن عبدالعزیز نیز از رهبرانی کشورهایی مانند چین ، ژاپن، ترکیه و ... که اخیرا به عربستان سعودی سفر کردند، استقبال نکرد.

 

افشاگر اسرار آل سعود تاکید کرد: در مورد اینکه ملک سلمان بن عبدالعزیز در دو جلسه هیئت وزیران در روزهای دوم ذی الحجه و 23 ذی الحجه سال 1444 حضور داشته و تصویری از آن پخش شده ، کاملاً کذب است. کاملاً تأیید شده که آخرین حضور وی در جلسه کابینه در 23 مه گذشته، یعنی دو ماه پیش بوده است.

 

این حساب کاربری تاکید کرد که آنچه در یوتیوب، خبرگزاری رسمی عربستان و موارد دیگر پخش و منتشر شد، ضبط‌های قدیمی است که ویرایش‌هایی در آن‌ها از جمله در زمینه لباس وزرا صورت گرفته است. همچنین این کلیپ‌ها مونتاژ شده هستند؛ اما وضعیت جسمانی ملک سلمان و وضعیت نشستن او بر روی صندلی و همچنین وزرایی که پشت سر او ایستادند و زنی که درحال پیگیری صورتجلسه و مستند سازی از آن است، تکراری هستند و نشان می‌دهد که این تصاویر مربوط به کلیپ‌های قدیمی است.

 

مجتهد افزود که خبرگزاری عربستان سعودی تصاویری از ملک سلمان در هیئت وزیران منتشر و اعلام کرده که این تصاویر برای نشست 11 جولای بوده است.

 

این حساب کاربری فاش کرد که سرپرست تیم پزشکی کاخ السلام که بر وضعیت پزشکی پادشاه عربستان سعودی نظارت دارد، دکتر «علی القحطانی» از طرف «سعود القحطانی» مشاور سابق دیوان پادشاهی است.این شخص به دلیل اطمینان از اینکه سعود القحطانی هر گونه اطلاعاتی در مورد وضعیت سلامت پادشاه عربستان را کنترل می‌کند، برای مراقبت پزشکی انتخاب شده است.

 

سلمان بن عبدالعزیز آل سعود 87 ساله معروف به ملک سلمان پادشاه هفتم و کنونی عربستان سعودی، خادم الحرمین الشریفین و رئیس مجلس وزیران عربستان سعودی و رئیس آل سعود است. او بیست و پنجمین فرزند عبدالعزیز آل سعود از همسرش حصه و با 5 پادشاه پیش از خود برادر است.

 

وی به دنبال فوت برادر ناتنی‌اش یعنی ملک عبدالله بر تخت پادشاهی عربستان نشست و از زمان بر تخت نشستن شایعاتی درباره وخامت جسمانی وی منتشر شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار